MOB: kollégáinkat is kitüntette az olimpiai bizottság

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 16:09
null
Szabó Miklós (balra), Tóth Anita és Sz. Nagy Tamás (jobbra) Borkai Zsolt MOB-elnöktől vette át a kitüntetéseket <br />(Fotó: MOB/Szalmás Péter)
Jancsó Kornél és Gulyás László, az MTVA két munkatársa kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját. A MOB a Nemzeti Sport három munkatársát is kitüntette, Sz. Nagy Tamás Média Nívódíjat kapott, Tóth Anita és Szabó Miklós tevékenységét pedig Média Oklevéllel ismerték el.

 

A kedden rendezett ünnepségen Média Nívódíjat vehetett át a közmédia munkatársai közül Spiller István hírügynökségi szerkesztő és Illyés Tibor fotóriporter, Média Oklevelet pedig Halászi László televíziós szerkesztő kapott.

Ugyancsak Nívódíjat kapott Méhes Gábor (Sport Tv) és Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, a nemzetisport.hu felelős szerkesztője.

Média Oklevéllel ismerték el a Nemzeti Sport csapat- és egyéni sportágak rovatvezetője, Tóth Anita, a Nemzeti Sport fotóriportere, Szabó Miklós, valamint az utanpotlassport.hu oldal tevékenységét.

Szintén az eseményen adták át a MOB Nők Sportjáért díjakat. Az Életműdíjat Miltényi Márta sportorvos, az éves díjat Miklós Edit síző, a különdíjat Lubics Szilvia ultrafutó, a junior díjat pedig Szilágyi Liliána úszó kapta.

A díjakat Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke adta át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik