MTI 2015.03.17 16:09 Frissítve: 2015.03.28 02:27

MOB: kollégáinkat is kitüntette az olimpiai bizottság

Jancsó Kornél és Gulyás László, az MTVA két munkatársa kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját. A MOB a Nemzeti Sport három munkatársát is kitüntette, Sz. Nagy Tamás Média Nívódíjat kapott, Tóth Anita és Szabó Miklós tevékenységét pedig Média Oklevéllel ismerték el.

Szabó Miklós (balra), Tóth Anita és Sz. Nagy Tamás (jobbra) Borkai Zsolt MOB-elnöktől vette át a kitüntetéseket
(Fotó: MOB/Szalmás Péter)

 

A kedden rendezett ünnepségen Média Nívódíjat vehetett át a közmédia munkatársai közül Spiller István hírügynökségi szerkesztő és Illyés Tibor fotóriporter, Média Oklevelet pedig Halászi László televíziós szerkesztő kapott.

Ugyancsak Nívódíjat kapott Méhes Gábor (Sport Tv) és Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, a nemzetisport.hu felelős szerkesztője.

Média Oklevéllel ismerték el a Nemzeti Sport csapat- és egyéni sportágak rovatvezetője, Tóth Anita, a Nemzeti Sport fotóriportere, Szabó Miklós, valamint az utanpotlassport.hu oldal tevékenységét.

Szintén az eseményen adták át a MOB Nők Sportjáért díjakat. Az Életműdíjat Miltényi Márta sportorvos, az éves díjat Miklós Edit síző, a különdíjat Lubics Szilvia ultrafutó, a junior díjat pedig Szilágyi Liliána úszó kapta.

A díjakat Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke adta át.

2020.01.17 16:59:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2020.01.16 23:22:32

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Meggyőződésünk, hogy egy kisgyerek, aki tanul és sportol, rendes ember lesz.

2020.01.16 16:26:21

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER (összefoglaló), HATÁR DÁVID, HUBER TAMÁS, FÜZESI BÁLINT (percről percre)

A csapatoknál az FTC vízilabdázói nyertek • Mezey György és Wichmann Tamás életműdíjat kapott • Itthon is Zsóry Dánielé az év legszebb gólja.

2020.01.15 16:58:38

Egyéb egyéni KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Kiss Tamás „Vizicsacsi” fellángoló vitákról, lemondásokról, fizetésekről és a visszavonulásról.