MMA: hazánkban is láthatók a legkeményebb harcosok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 13:27
Magyarországon eddig élőben még sosem közvetített tartalom jogait szerezte meg a Sport Tv, július 23-tól a világ vezető harcművészeti szervezetének, a UFC-nek a gáláit hozza el a magyar nézőknek. A hazánkban elsőként élőben közvetített gálát egész estés UFC-maraton vezeti fel.

A UFC (Ultimate Fighting Championship) a világ vezető MMA-promótere, mérkőzései a kevert harcművészetek (MMA) egyesített szabályai szerint zajlanak. Az első gála, amelyet a magyar nézők is végignézhetnek élőben, a magyar idő szerint július 24-ei „UFC on Fox" gála lesz. Ezt a novemberben Ronda Rouseyt legyőző egykori világbajnok, Holly Holm és a korábbi kickboxvilágbajnok, Valentina Sevcsenko női mérkőzése, illetve Edson Barboza és Gilbert Melendez könnyűsúlyú csatája fémjelzi.

A folytatásban július 30-án rendezik meg a „UFC 201"-et Robbie Lawler és Tyron Woodley váltósúlyú címmeccsével, augusztus 20-án pedig a jelenlegi talán legnépszerűbb harcos, Conor McGregor próbál visszavágni az őt márciusban legyőző Nate Diaznak a „UFC 202"-n. A Sport Tv az összes rangos esemény mellett ezeket is élőben közvetíti. A megvásárolt csomag az élő gálák mellett emlékezetes korábbi összecsapásokat, illetve magazin- és archív műsorokat is tartalmaz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik