Ma kétéves a Sportrádió – emlékezetes pillanatok a születésnapi adásban

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.01.17. 08:09
null
A kétéves Sportrádió reggeli műsorvezetői: Risztov Éva és Harsányi Levente<br />
Ma kétéves a Sportrádió. Újra megszólal Hriszto Sztoicskov, Thomas Bach, Hosszú Katinka, Marco Rossi és Eddie, a Sas is.

Két éve ilyenkor Risztov Éva olimpiai bajnok úszónk jobban izgult, mint 2012-ben Londonban. Ismeretlen vízbe ugrott fejest, de megszerette a reggeli rádiózást. Felelevenítjük az első élő megszólalását a műsorban, emellett olyan sportvezetők, mint Balogh Gábor, Szabó László és Gór-Nagy Miklós is köszöntik a rádiót születésnapja alkalmából.

Délután hölgyválasz a Sportkörben: Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva és Suba Kata, majd Szöllősi György és Vobeczky Zoltán rántja le a leplet a Sportrádió nyári futball Eb-s és párizsi olimpiai terveiről, no meg arról, hogy a korábbiakhoz képest mennyivel lesz több élő közvetítés, illetve számíthatnak-e a hallgatók körkapcsolásra.

A Sportrádió felidéziaz elmúlt két év legemlékezetesebb beszélgetéseit, megszólal Hriszto Sztoicskov, Schmidt Ádám, Thomas Bach, Hosszú Katinka, Marco Rossi, Javier Sotomayor és „Eddie”Edwards, azaz a Sas, majd sztársportolók és a stúdióban dolgozó kollégák beszélnek legnagyobb rádiós élményeikről.

És persze a születésnapi ünneplés közben az Eb-középdöntő előtt álló férfi kézilabda-válogatott, a Zágrábból hazatérő férfi vízilabdacsapat, továbbá Marozsán Fábián hajnali ausztráliai mérkőzése sem marad ki a Hazafutásból.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik