PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI 2020.02.28 11:29 Frissítve: 2020.02.28 11:56

Kick-box: büszke exatlonos nővérére, ő nem vállalta volna

Tavaly olyat vitt véghez a tatamin, ami női kick-box-versenyzőnek korábban még nem sikerült: Busa Andrea a sportág történetének első női versenyzőjeként egy év alatt három világbajnoki címet nyert három különböző tatamis szabályrendszerben. A Halker-Király Team világ- és Európa-bajnoka a Sportkrém e heti vendége. A fent említett történelmi sikerével egyenértékűnek érzi, hogy nővérével, Busa Gabriellával egyszerre lettek világbajnokok. Őt most napról napra a TV2 Exatlon című  extrémsport-realityjében lehet látni, Andrea is elgondolkodott azon, hogy belevágjon-e ebbe a kalandba, de arra jutott, hogy ő nem vállalná ezt a kihívást.

„Én nem szeretek annyira szerepelni, és ilyen hosszú ideig sem szeretnék elzárva lenni az emberektől, a családomtól. De Gabriellára nagyon büszke vagyok, sokkal jobban teljesít, mint ahogy vártam. Persze tudtam, hogy ügyes lesz, mert csak egy család vagyunk, viszont nem gondoltam, hogy az egyik legjobb lány lesz a csapatában.” 

Természetesen Andrea sem retten meg a kihívásoktól, hiszen ugrott ő már le 4500 méterről is. Erről is beszél videónkban, mint ahogy a tetoválásait is megmutatja.

Ha még többet szeretne megtudni a háromszoros világ- és Európa-bajnok kick-box-versenyzőről, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét. 

2020.03.27 21:31:52

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Viharos időszak volt, de a sportvilág csak nehezen fogta fel, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint futni, ugrani, úszni, labdázni. Magyarországon különösen igyekeztek elhessegetni a borús jóslatokat.

2020.03.26 22:28:59

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Még meg is tudják magyarázni a – megmagyarázhatatlant.

2020.03.25 23:32:01

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Amikor jönnek sorra az információk, hogy melyik bajnokságban meddig nem játszanak egészen biztosan, akkor az ilyen esetek derítenek jobb kedvre. Megmutatják, hogy a sportvilág minden szorult helyzetből megtalálja a kiutat.

2020.03.25 23:24:45

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Abe Sinzo már ki is mondta a bűvös szót.