HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 18:23 Frissítve: 2018.08.10 20:00

Kép: a neve egyezett a golfozóéval, óriási pénzt kapott

Rendkívül furcsa sztori került a nyilvánosság elé a napokban: a profi golfozó Tommy Fleetwood nem kapta meg az egyik versenyen nyert pénzdíját. Azért, mert valaki másnak fizették ki, akit véletlenül pont ugyanúgy Tommy Fleetwoodnak hívnak…

HIRDETÉS

 

Az „eredeti” Fleetwood 120 ezer fontot nyert a Skóciában rendezett Carnoustie Open golfversenyen – azzal, hogy holtversenyben a 12. pozíciót foglalta el… Azonban nem kapta meg az ezért járó mintegy 42 millió forintot, és ami még ennél is meglepőbb, fel sem tűnt neki…

Helyette egy Floridában, az Egyesült Államokban élő személy kapta meg az összeget – és hogy legyen még egy csavar a történetben, ő is korábbi golfozó…

„Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem tudtam róla. Nem tudtam, hogy fizettek-e, mert nem igazán nézem” – mondta a 27 éves, jelenleg is aktív Tommy Fleetwood.

Az összeget tévedésből megkapó Tommy barátja, Greg Thorner is mesélt az esetről a sajtónak.

„Tommy is játszott korábban néhány európai viadalon, így a European Tournak lehetett némi információja róla. Ezért keverhették össze a dolgokat. Először nem hittem neki, de aztán megmutatta a bankszámláját. Nem volt biztos benne, hogy ez ugyanaz az összeg, amire a verseny után jogosult a másik Tommy, azonban utánanéztünk, és ugyanaz volt. Azonnal jeleztük a banknak, viszont arról is szóltunk, hogy a pénz sajnos már nincs a számlán.”

#Break30 Golf Short Game School on Twitter

No joke, a friend received Tommy Fleetwood's Open Championship winnings in his bank account last weekend!! They have the same name and he was a PGA pro but still, how does this happen? Didn't believe him until I saw it...good thing he is an honest guy! 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.12 10:57:59

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

Példaértékű hitét, kitartását a Küldetés című filmből ismerhettük meg.

2018.08.14 19:49:15

Egyéb egyéni M. G.

Az új-zélandi ritmikus gimnasztikázó, Katherine Paton működő vese nélkül is folytatta élsportolói karrierjét.

2018.08.08 23:44:25

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A szaunáról szintén órákat tudnék mesélni, például próbáljon meg valaki ugrókötelezni nyolcvan fokban…

2018.08.08 16:09:51

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Legyél te is sportújságíró, tanulj nálunk a legjobbaktól! A TE és az MSÚSZ közös képzése az NS kiadójának közreműködésével.

2018.08.05 23:51:46

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A sportelit legjobbjai csak a szó fizikai értelmében (rágás, nyelés, emésztés) esznek, egyébként pedig táplálkoznak. Ráadásul csak kevéssé bízva a természet, a test erejében, még ki is egészítik a táplálkozásukat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS