HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 18:23 Frissítve: 2018.08.10 20:00

Kép: a neve egyezett a golfozóéval, óriási pénzt kapott

Rendkívül furcsa sztori került a nyilvánosság elé a napokban: a profi golfozó Tommy Fleetwood nem kapta meg az egyik versenyen nyert pénzdíját. Azért, mert valaki másnak fizették ki, akit véletlenül pont ugyanúgy Tommy Fleetwoodnak hívnak…

HIRDETÉS

 

Az „eredeti” Fleetwood 120 ezer fontot nyert a Skóciában rendezett Carnoustie Open golfversenyen – azzal, hogy holtversenyben a 12. pozíciót foglalta el… Azonban nem kapta meg az ezért járó mintegy 42 millió forintot, és ami még ennél is meglepőbb, fel sem tűnt neki…

Helyette egy Floridában, az Egyesült Államokban élő személy kapta meg az összeget – és hogy legyen még egy csavar a történetben, ő is korábbi golfozó…

„Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem tudtam róla. Nem tudtam, hogy fizettek-e, mert nem igazán nézem” – mondta a 27 éves, jelenleg is aktív Tommy Fleetwood.

Az összeget tévedésből megkapó Tommy barátja, Greg Thorner is mesélt az esetről a sajtónak.

„Tommy is játszott korábban néhány európai viadalon, így a European Tournak lehetett némi információja róla. Ezért keverhették össze a dolgokat. Először nem hittem neki, de aztán megmutatta a bankszámláját. Nem volt biztos benne, hogy ez ugyanaz az összeg, amire a verseny után jogosult a másik Tommy, azonban utánanéztünk, és ugyanaz volt. Azonnal jeleztük a banknak, viszont arról is szóltunk, hogy a pénz sajnos már nincs a számlán.”

#Break30 Golf Short Game School on Twitter

No joke, a friend received Tommy Fleetwood's Open Championship winnings in his bank account last weekend!! They have the same name and he was a PGA pro but still, how does this happen? Didn't believe him until I saw it...good thing he is an honest guy! 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.18 23:03:24

Egyéb egyéni BOBORY BALÁZS

NS-VÉLEMÉNY. Tokióban, Párizsban megkaphatjuk a bizonyítékot is.

2018.10.17 23:08:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ideális körülmények között a sportpszichológusnak itt már vastagon benne kellene lennie a történetben. Leginkább azzal, hogy tudatosítsa a sportolóban: a sérüléssel és fájdalommal kapcsolatos érzései, gondolatai teljesen normálisak, a sikeres rehabilitáció részét képezik. Hasonló asszisztenciában azonban egyelőre kevesen részesülnek.

2018.10.17 00:00:47

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nyilván sporteseményen önként munkálkodni más tétel, mintmondjuk százhetven éve, 1848-ban a haza hívására – »Kossuth Lajos azt üzente...« – magunktól bevonulni a honvédség lobogója alá.

2018.10.17 13:34:33

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Negyvenkilencedik alkalommal adták át az Élen a sportban, élen a tanulásban kitüntető címet az iskolában és a versenypályán egyaránt kiemelkedően teljesítő fővárosi fiataloknak. A díj üzenete az évek során nem változott: az iskola és versenysport összehangolása a diákok, az edzők, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos feladat. Jövőre a jubileumi dijátadó egybeesik majd a Budapest, Európa sportfővárosa programsorozatával.

2018.10.15 23:42:43

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A búcsú ne feltétlenül szép legyen, inkább – megnyugtató. Mert a virágcsokrokkal, a vázákkal, a névre szóló mezekkel tele a padlás, a lelátóról érkező vastaps is megszokott, ám az már kevésbé, hogy az egykori klasszis valóban érezze a törődést, a megbecsülést.

HIRDETÉS
HIRDETÉS