I. SZ. 2020.08.12 13:40 Frissítve: 2020.08.14 00:12

Jótékonyság: hazai sztárok az I. Grosics Sportnapon

Kiváló hazai sportolók, köztük olimpiai bajnokok, olimpiai érmesek, világ- és Európa-bajnokok részvételével készülnek a sport örömünnepére az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában.

 

Többek között Csapó Gábor, Dávid Kornél, Dunai Antal, Güttler Károly, Horváth Gábor, Kálnoki Kis Attila, Kovács (Kokó) István, Kovács Katalin, Martinek János, Sárfalvi Péter, Zwickl Dániel is jelezte már, hogy ott lesz a Kölyök Aranycsapat Alapítvány által szeptember 18-án megrendezendő I. Grosics Jótékonysági Sportnapon az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában.

Az esemény fontos célja, hogy a sportokban és tanulmányokban egyaránt jeleskedő Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola diákjai testközelből is megismerhessék a múlt és jelen sztárjait, elleshessék mozdulataikat és tanulhassanak tőlük. A gyerekeket a rendezvényen foci, kosárlabda, teqball és különféle izgalmas ügyességi feladatokban mérhetik össze tudásukat, szerencséjüket a sztárokkal.

Aktív sportolóként és az iskola választókörzetének országgyűlési képviselőjeként Simicskó István is részt vesz az eseményen, míg Sárfalvi Péter nem csupán korábbi többszörös öttusa világbajnok sportolóként, hanem mint sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is jelen lesz.

A rendezvény zárt körű, azon a meghívott vendégeken, sportolókon és az esemény támogatóin kívül kizárólag az iskola tanulói, szüleik és tanáraik vehetnek részt.

2020.09.23 20:31:55

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Szerettem volna hinni március-április fordulójának főbekólintó napjai táján – naiv módon persze –, hogy az élet hajszolására kondicionált ember megáll, s néhány pillanatig gondolkozik legalább.

2020.09.22 22:24:13

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Már elnézést, de gépiesített sportolókat vagy hús-vér embereket akarunk-e látni? Sokak szerint itt a vége, itt kellene megállni. Csak még nem jutottunk el addig a pontig, amelyen túlról már nem lehet visszatérni.

2020.09.21 11:36:35

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

A helyi lapok pedig nem válogattak a címekben:     „A sport megcsúfolása”, „Merénylet a versenyzők ellen”.

2020.09.20 21:45:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Az emberiséget sakkban tartó koronavírus-járvány miatt orvosilag ellenjavallt a meccsek előtti és utáni kézfogás is.

2020.09.17 21:41:59

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sportújságírónak lenni jó. Sok fiatal álma, kevesebbek álmának beteljesülése. Olyan tevékenység megélése, ahol napjaink agyonszabályozott világában is hőstettek zajlanak, diadalmaskodni lehet, vagy felállni a térdre kényszerítettség állapotából.