nemzetisport.hu 2018.10.19 23:27 Frissítve: 2018.10.20 00:26

Interjú Erdei Zsolttal és Kulcsár Krisztiánnal

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Túl van az agyrázkódáson Kiss Tamás, a felcsútiak középpályása, és bízik benne,
hogy ismét betalál Dibusz Dénes kapujába. A labdarúgó NB I 11. fordulójának beharangozói.

Szombaton irányítja először új csapatát Miriuta László, aki az Astra Giurgiu ellen próbálja győzelemre vezetni a nagyszebenieket.

A szövetség felkérte Csoknyai Istvánt, hogy a jövő heti két Eb-selejtezőn irányítsa a férfi kézilabda-válogatottat – az egyeztetés tart. A Nemzeti Sport Csoknyait és Mocsai Lajost is megszólaltatja.

Sebastian Vettel elismerte, az idén sem ő, sem a Ferrari nem végzett elég jó munkát a Mercedeshez képest, de úgy véli, autója sem került elegendő alkalommal domináns helyzetbe.

A szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságon mindhárom fogásnemben vannak éremesélyeink – remélhetőleg legalább az öt évvel ezelőtti termést sikerül betakarítani.

Eddigi legsikeresebb nyári ifjúsági olimpiáját teljesítette a magyar delegáció Buenos Airesben: versenyzőink 12 arany-, 7 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek. Kulcsár Krisztián MOB-elnök szerint a számok önmagukért beszélnek.

„Amikor kellett volna a segítség, senki sem jött oda, senki sem segített. Igaz, az elnökségem összetétele nem rajtam múlott.” Interjú Erdei Zsolttal.

• És ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet, az induló Kemény Dénes-sorozattal.

2020.09.21 11:36:35

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

A helyi lapok pedig nem válogattak a címekben:     „A sport megcsúfolása”, „Merénylet a versenyzők ellen”.

2020.09.20 21:45:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Az emberiséget sakkban tartó koronavírus-járvány miatt orvosilag ellenjavallt a meccsek előtti és utáni kézfogás is.

2020.09.17 21:41:59

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sportújságírónak lenni jó. Sok fiatal álma, kevesebbek álmának beteljesülése. Olyan tevékenység megélése, ahol napjaink agyonszabályozott világában is hőstettek zajlanak, diadalmaskodni lehet, vagy felállni a térdre kényszerítettség állapotából.

2020.09.17 00:14:12

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Minden életútnak van tanulsága, „mónapistáé” elsődlegesen az, hogy az embernek meg kell találnia a helyét a világban, s ott megtenni a lehető legtöbbet. Nagy formátumú ember volt, ifjan s később idősebben, bölcsebben is.