Ifi olimpia: Gulyás Michelle harmadik lett öttusában

Vágólapra másolva!
2018.10.13. 22:09
Gulyás Michelle a vívásban 10. lett, az úszást megnyerte, a kombinált számban hatodikként futott be, ami összesítésben elég volt az éremhez a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián.

Gulyás Michelle az egy nappal korábbi rangsoroló vívást 12 győzelemmel és 11 vereséggel a 10. helyen zárta, majd a szombati versenynapon a 200 méteres úszást 2:11.16 perccel megnyerte, ezzel a harmadik helyre jött fel. A bónuszvívásban egy győzelmet aratott, ami egy pluszpontot jelentett a számára.Gulyás Michelle az egy nappal korábbi rangsoroló vívást 12 győzelemmel és 11 vereséggel a 10. helyen zárta, majd a szombati versenynapon a 200 méteres úszást 2:11.16 perccel megnyerte, ezzel a harmadik helyre jött fel. A bónuszvívásban egy győzelmet aratott, ami egy pluszpontot jelentett a számára.

Az ifjúsági olimpián a lovaglás nem szerepel az öttusaverseny programjában.

A KSI tehetsége a kombinált számot hatodikként zárta, így összesen 1043 pontot gyűjtött, ami bronzérmet ért a mezőnyben. A győztes egyiptomi Szalma Abdelbakszudtól 24 ponttal maradt el.

Ez a magyar csapat második bronzérme a szombati versenynapon, a női strandkézilabdázók a portugálokat győzték le a harmadik helyért.

Kövesse a szombati nap eseményeit az utanpotlassport.hu élő hírfolyamával!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik