KOVÁCS ERIKA
KOVÁCS ERIKA
2019.04.23 11:34 Frissítve: 2019.04.23 13:50

Húsvét: Hosszú tojást keresett, Ribéry nyúlnak öltözött

Szilágyi Áron kiadós edzéssel, de sportolóink többsége is munkával köszöntötte a húsvéti ünnepeket.

Ugyanolyan hétfő volt, mint a többi. És mégsem. Egyfelől persze sportolóink nagyobb részét az edzőteremben találta az ünnep (a felkészülés szent, az év fő versenyei meg közelednek), másfelől viszont sokan közülük nem felejtették el a közösségi oldalaikon megemlíteni azt sem, hogy ez bizony húsvéthétfő.

Kapás Boglárkának ráadásul duplán ünnep volt ez a nap, Virth Balázs tanítványát nemcsak kölnivel locsolták hétfőn, hanem 26. születésnapja alkalmából tortával és virággal is kedveskedtek neki szerettei – no meg persze egy jó nagy üveg mogyorókrémmel, azt ugyanis az uszodák világában és azon kívül is tudja mindenki, hogy a riói bronzérmes odáig van ezért az édességért.


Franck Ribéry
már apaként ünnepelt hétfőn, és mivel a Bayern München francia futballistája úgy véli, hogy „egy apának mindent meg kell tennie gyermekei boldogságáért”, nyúlnak öltözött, s fiainak és lányainak segített megkeresni a kertben a tojásokat és az ajándékokat.

A tojáskereséshez Hosszú Katinka segítséget kért és kapott: kutyájával együtt bóklászott a kertben, arról viszont nem szól a fáma, hogy az eb által fellelt tojások épségben kerültek-e háromszoros olimpiai bajnokunk kezébe…


Szilágyi Áron és társai már a szöuli nemzetközi edzőtáborban dolgoznak a hétvégi GP-viadal előtt: olimpiai bajnokunk egy kiadós iskolázással ünnepelt hétfőn.

Shane Tusup továbbra is új szerelmének, a golfozásnak hódol – egy filter segítségével nyúlként is.
2020.02.17 23:16:07

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ez nem ellenőrizetlen forrású és hitelességű átigazolási pletyka Cristiano Ronaldóról vagy Lionel Messiről – mert velük minden hírt el lehet adni –, hanem a magából erkölcsileg kifordult rögvalóság.

2020.02.17 13:55:49

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY (Berlin), HATÁR DÁVID, LAKNER GÁBOR (Budapest)

A nőknél ismét Simone Biles nyert • A dél-afrikai rögbiválogatott az Év csapata • Dirk Nowitzki életműdíjat kapott.

2020.02.11 23:55:14

Egyéb egyéni S. T. J.

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2020.02.11 19:43:42

Egyéb egyéni KOHÁN GERGELY (Róma)

Lévai először dobogós felnőtt-világversenyen, a magyar küldöttség már három éremnél tart.

2020.02.10 18:56:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

A Reuters hírügynökség angliai vezető futballszakíróját magával ragadta a magyar labdarúgás romantikája.