Hosszú végre azonos önmagával; Az oroszok körül fogy a levegő

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.11. 23:23
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Hosszú Katinka hazatért a négy aranyat hozó glasgow-i rövid pályás Eb-ről, és sebtiben nyert is három számot az ob-n. Olimpiai bajnok úszónk Kovács Erikának az immár edző nélküli felkészülés kulisszatitkaiba és friss tanulságaiba is bepillantást engedett.Hosszú Katinka hazatért a négy aranyat hozó glasgow-i rövid pályás Eb-ről, és sebtiben nyert is három számot az ob-n. Olimpiai bajnok úszónk Kovács Erikának az immár edző nélküli felkészülés kulisszatitkaiba és friss tanulságaiba is bepillantást engedett.

Nyáron egyszer már sikerült, miért ne sikerülhetne újra? A Ferencváros másfél évtizede nem tapasztalt bravúrra készül, ha nyer Razgradbabn, az Európa-ligában megéri a futballtavaszt. Borbola Bence és Szabó Miklós elkísérte az év utolsó sorsdöntő mérkőzésére a zöld-fehéreket.

Bírótól Schatzlig, avagy itt az NS vb-osztályzókönyve. A kézilabda-vb-n 14. helyen záró, az olimpiai selejtezőn való indulást (még) nem kiharcoló női válogatott tagjainak részletes elemzése.

A NOB és a WADA Oroszország ellen. A doppingellenőrzés visszásságai miatt nemzetközi célkeresztben az orosz sport, hogy mennyire, miként működött ez a közelmúlt gyakorlatában és mi várható a közeljövőben, az kiderül egyoldalas összeállításunkból.

És ha csütörtök, akkor ezúttal is Amerika melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik