Futás: levágta a távot, így lett 2., ez a kép buktatta le!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.25. 13:20
Jane Seo jelenleg az Egyesült Államok egyik legutáltabb embere. A Huffington Post újságírója egy félmaratoni versenyen végzett a második helyen nemrég, de úgy, hogy a táv egy részét levágta. És ez még messze nem a teljes sztori…

A „Fort Lauderdale A1A” elnevezésű versenyen nem kis meglepetésre Jane Seo, az Egyesült Államokban jól ismert újságíró és ételkritikus a második helyen végzett.

Mivel Seo élete legjobb teljesítményénél is sokkal jobb eredménnyel végzett, a versenytársak és a szakértők elkezdtek gyanakodni.

Boldogan pózolt az ezüsttel Seo (Fotó: thenextweb.com)
Boldogan pózolt az ezüsttel Seo (Fotó: thenextweb.com)

Mint kiderül, joggal.

Az újságíró ugyanis a 21 km-es távból legalább 2.5-et levágott, majd szemrebbenés nélkül besétált a célba és átvette az ezüstérmét.

Ráadásul ez nem minden, ugyanis amikor arra kérték, adja le a fitneszkarkötője által mért adatokat, a hölgy meghamisította azokat, hogy úgy tűnjön, valóban teljesítette a teljes távot.

Hogy hogy? Ez a legszebb az egészben! Biciklivel végigment a teljes távon, és ennek az adatait adta le.

Seót végül egy fotó buktatta le, a verseny utáni képen ugyanis látható az okosóráján a teljesített táv és az idő, ami természetesen nem egyezik az általa leadott, „biciklis” adatokkal.

A kép, ami lebuktatta (Fotó: thenextweb.com)
A kép, ami lebuktatta (Fotó: thenextweb.com)

A hölgy miután lebukott, Instagram-oldalán közzétett egy képet, melyben lépésről lépésre leírja, hogy csalt, és állítja, nagyon megbánta. A képet egyébként azóta már törölte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik