FTC: megújult a népligeti tornacsarnok – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.30. 18:23
null
Megújult a Fradi tornacsarnoka (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/egyeni-sportagak/torna/megujult-a-tornacsarnok/20150930/c/11671">fradi.hu</a>)
A Magyar Tornaszövetség és a Ferencvárosi Torna Club közösen felújította a népligeti sportközpontban található tornacsarnokot. Szerda délelőtt rövid megnyitón adta át a csarnokot a tornászoknak a ferencvárosi olimpia bajnok Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Nagyon boldog vagyok, hogy megújult a létesítmény, mert így a fiatalok nagyobb kedvvel fognak tornázni. Számomra külön öröm, hogy ennyit fejlődött az épület, hiszen én ugyanebben a »gödörben« kezdtem sportolni, amit akkor még csak egy sátor fedett. Majd egy bő harminc évvel ezelőtt felépült ez a csarnok, ami akkor modernnek számított. Sajnos azonban sokáig csak pusztult az épület, míg nem lett megfelelő gazdája, az FTC. A kormány támogatásának köszönhetően most lehetőségünk nyílt a Fradival közösen felújítani az öltözőket, kijavítani a világítást és kicserélni a nyílászárókat, így mindenki kulturáltabb körülmények között készülhet a versenyekre” – idézi Magyar Zoltánt a fradi.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik