Elismerés: Polgár Judit a Nemzeti Sport karrierdíjasa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.05. 08:31
null
Polgár Judit lett a Nemzeti Sport karrierdíjasa (Fotó: Koncz György)
Polgár Judit kapta meg a Nemzeti Sport 2015-ös karrierdíját: a sokszoros rekorder női sakkozó ünnepélyes keretek között vette át az elismerést.

A díjat – amelyet tavaly hoztunk létre, és 2014-ben Erdei Zsolt vehette át – Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője adta át a nyáron visszavonult nemzetközi sakknagymesternek napilapunk évzáró gáláján.

Polgár Judit mellett az NS az év legjobb utánpótláskorú sportolóját is jutalmazta: a Nemzeti Sport juniordíját a teniszező Gálfi Dalma kapta meg. A versenyző távollétében az elismerést édesapja, Gálfi Tamás vette át.

Sz. Nagy Tamás moderálásával Siklós Erik, Sipos Jenő, Császári Attila és Buzgó József beszélgetett az NS gáláján
Sz. Nagy Tamás moderálásával Siklós Erik, Sipos Jenő, Császári Attila és Buzgó József beszélgetett az NS gáláján

A Nemzeti Sport gáláján kerekasztal-beszélgetést is tartottunk sport és média témában Sz. Nagy Tamás, az NS főszerkesztő-helyettese moderálásával: Császári Attila az Adidas, Siklós Erik a Magyar Olimpiai Bizottság, Sipos Jenő a Magyar Labdarúgó-szövetség, Buzgó József pedig a házigazda Nemzeti Sport képviselőjeként vett részt a jó hangulatú eszmecserén.

POLGÁR JUDITTAL KÉTOLDALAS INTERJÚT OLVASHATNAK A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁNAK HOSSZABBÍTÁS MELLÉKLETÉBEN, AMELYBEN GÁLFI DALMÁRÓL IS HOSSZÚ CIKKET TALÁLNAK.




Gálfi Dalma lett 2015-ben a Nemzeti Sport juniordíjasa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik