Elektromos tűz miatt csúszik a Nemzeti Sport pénteki számának kézbesítése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.26. 11:23
Ezúton értesítjük Előfizetőinket, hogy elektromos tűz hátráltatta a Nemzeti Sport nyomdai munkálatait, emiatt a postai lapátadásban is csúszás volt, így több előfizetőhöz sem érkezett meg időben a pénteki lapszám. Bizonyos területeken délután, a többség számára viszont csak szombaton, a szombati példánnyal együtt kézbesítik majd az újságot.

A nyomtatott lap megérkezéséig is ahttps://napilap.nemzetisport.hu/oldalon digitálisan elérhető a példány érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára.https://napilap.nemzetisport.hu/oldalon digitálisan elérhető a példány érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára.

Ha előfizetésével kapcsolatosan további kérdése vetődne fel, az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére – kiadói előfizetés ese­tében:ugyfelszolgalat@mediaworks.hue-mail címen vagy a +36-46-998-800-as telefonszámon (hétfőtől péntekig 8–17 óra között); postai előfizetés esetében:hirlapelofizetes@posta.hue-mail címen, vagy a 06-1-767-8262 telefonszámon (hétfőtől péntekig 8–15 óra között).

Megértésüket köszönjük!

Lapszámaink digitálisanIDE KATTINTVAolvashatóak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik