HIRDETÉS
HIRDETÉS
Pusztai Viola
Pusztai Viola
2017.12.06 06:59 Frissítve: 2017.12.06 12:22

Elege lett a fociból, Szilágyi Áronról forgat filmet a volt Fradi-játékos

Muhi András Pires gyerekként a Ferencvárosban futballozott, de a sorozatos sérülések derékba törték a karrierjét. A labdarúgástól azonban nem szakadt el, hiszen rendezőként az ő nevéhez fűződik a Magyarfutball, a 91. perc és a Magyar csapat – „még 50 perc” című dokumentumfilm is – utóbbi a magyar labdarúgó-válogatott útját kísérte végig az Eb-re való kijutásig. A 2016 legjobb dokumentumfilmjének választott, négy évig forgatott alkotás elkészülte után a 33 éves rendező új kihívásokat keresett, ahogy azt az NSO Tv-nek elmondta, kiégett „focifronton”, ezért kiemelt figyelmet szentelt a riói olimpiának izgalmas egyéniségek után kutatva. Szilágyi Áron személyében találta meg a tökéletes alanyt.

HIRDETÉS

 

Andrástól egyébként nem áll messze a vívók világa, hiszen édesapja kardvívó volt, így gyerekként sokat járt a versenyekre és a közeget is közelebb érzi magához, mint a labdarúgókét. Ahogy arról a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardozó az NSO Tv-nek beszélt, felvetődött benne a kérdés, hogy ki nézné meg a róla készült filmet, most azonban már jó döntésnek tartja, hogy beengedte a kamerát az életébe. Persze akadtak olyan pillanatok, amikor szívesen becsukta volna előtte az ajtót. Hogy mikor? Az kiderül az alábbi videóból, ahogy az is, hogyan éli meg, hogy 2017-ben az egyik legnagyobb riválisává klub- és csapattársa, Szatmári András lépett elő.


Íme, a készülő film teaservideója:

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 00:51:42

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Inkább „kimozgom” magamból a feszültséget, mintsem hogy betokosodjon, s részemmé váljon a gyűlölet. A sport erre is jó módszer, tessék elhinni!

2018.05.17 13:02:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ígéretesen induló karrier, zaklatás, bujkálás és félelem, maradandó hegek és az út a boldogságig.

2018.05.11 10:52:06

Egyéb egyéni RÁC BENEDEK BALÁZS

Identitásképző ragaszkodás a sport világában • Régen minden más volt. Még a klubhűség is.

2018.05.16 23:48:46

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Tucatjával kerülgetnek a futók, amikor a budai rakpartra kanyarodva a piros lámpánál beszorulva kénytelen vagyok a zebrán megállni; nem lehet úgy átvinni a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz, hogy a tízperces út alatt ne lássunk vagy harminc bringást; egyre több a tó- vagy folyóátúszó, hamar betelnek a túralétszámok, dagadnak az izmok a fitnesztermekben.

2018.05.11 23:12:50

Egyéb egyéni IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Vigyázni kell, sajnos mind gyakrabban olvashatunk a remélhetően mégis egészen elenyésző számú esetről, amikor … bácsi, netán … néni nem éppen a legmegfelelőbben értelmezi az edzői, oktatói szerepkört.

HIRDETÉS
HIRDETÉS