Sz. M. 2020.01.16 23:28 Frissítve: 2020.01.16 23:36

Díjazták 2019 legjobbjait; Somália újra a Fradiban

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

A bombagól emlékére. A Ferencvárosba öt esztendő után visszatérő Somália tudta, lesz még a zöld-fehérek futballistája, az Újpest elleni találatára pedig mindig büszkén gondol vissza. A brazil játékossal Borbola Bence beszélgetett.

Nagy Miklós, a Vasas tulajdonos-klubigazgatója a napi munkában is aktív, ott van az edzéseken, és a jövőről elmondta, magyar játékosokra, saját nevelésű fiatalokra épülő csapatban gondolkodnak. A sportvezetővel Pór Károly készített interjút. Az angyalföldiekhez kapcsolódó hír még, hogy Feczesin Róbert az élvonal gólkirályjelöltje Újpestről a Vasashoz igazolt.

Ködös jövőkép. Izgalmas kérdés, milyen hatással lesz a Brexit az angol futballra, néhányan előrelépést remélnek tőle, sokak szerint viszont jelentősen gyengül majd a Premier League presztízse. Smahulya Ádám írása.

Jót tett a fiatal magyar férfi kézilabda-válogatottnak, hogy nem támasztottak vele szemben elvárást, de Chema Rodríguez szerint a játékosok bizonyították, nyomás alatt is tudnak jól játszani. Az Európa-bajnokság helyszínéről Vincze Szabolcs jelentkezett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Nemzeti Színházban megrendezett nagyszabású gála keretében jutalmazták a sikerekben gazdag 2019-es esztendő legjobbjainak megválasztott sportolókat. Pénteki számunkban a magyar sport ünnepéről részletesen beszámolunk.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Mracskó Mihály újra hentesbárddal a kezében kezdi a napot; A közösségi médiában is erősít a Sport Tv a Bundesligára; Vízilabdaözön a tévében: a cél az Eb-siker!

2020.02.21 22:45:50

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Nem azt írom, hogy egy pénzdíjas olimpia másnapján jönne az apokalipszis – de hogy jó eséllyel elindulnánk felé, az biztos.

2020.02.20 10:34:45

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A magazinban számos verseny bemutatása mellett írunk a rajtcsomagokról, versenymániáról és a népszerű félmaratoniról is.

2020.02.20 16:58:24

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

A mindennapos testnevelésóra bevezetésével a néptánc is nagy lehetőséghez jutott.

2020.02.17 23:16:07

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ez nem ellenőrizetlen forrású és hitelességű átigazolási pletyka Cristiano Ronaldóról vagy Lionel Messiről – mert velük minden hírt el lehet adni –, hanem a magából erkölcsileg kifordult rögvalóság.

2020.02.17 13:55:49

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY (Berlin), HATÁR DÁVID, LAKNER GÁBOR (Budapest)

A nőknél ismét Simone Biles nyert • A dél-afrikai rögbiválogatott az Év csapata • Dirk Nowitzki életműdíjat kapott.