Díjazták 2019 legjobbjait; Somália újra a Fradiban

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.16. 23:28
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A bombagól emlékére. A Ferencvárosba öt esztendő után visszatérő Somália tudta, lesz még a zöld-fehérek futballistája, az Újpest elleni találatára pedig mindig büszkén gondol vissza. A brazil játékossal Borbola Bence beszélgetett.
A bombagól emlékére.
A Ferencvárosba öt esztendő után visszatérő Somália tudta, lesz még a zöld-fehérek futballistája, az Újpest elleni találatára pedig mindig büszkén gondol vissza. A brazil játékossal Borbola Bence beszélgetett.

Nagy Miklós, a Vasas tulajdonos-klubigazgatója a napi munkában is aktív, ott van az edzéseken, és a jövőről elmondta, magyar játékosokra, saját nevelésű fiatalokra épülő csapatban gondolkodnak. A sportvezetővel Pór Károly készített interjút. Az angyalföldiekhez kapcsolódó hír még, hogy Feczesin Róbert az élvonal gólkirályjelöltje Újpestről a Vasashoz igazolt.

Ködös jövőkép. Izgalmas kérdés, milyen hatással lesz a Brexit az angol futballra, néhányan előrelépést remélnek tőle, sokak szerint viszont jelentősen gyengül majd a Premier League presztízse. Smahulya Ádám írása.

Jót tett a fiatal magyar férfi kézilabda-válogatottnak, hogy nem támasztottak vele szemben elvárást, de Chema Rodríguez szerint a játékosok bizonyították, nyomás alatt is tudnak jól játszani. Az Európa-bajnokság helyszínéről Vincze Szabolcs jelentkezett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Nemzeti Színházban megrendezett nagyszabású gála keretében jutalmazták a sikerekben gazdag 2019-es esztendő legjobbjainak megválasztott sportolókat. Pénteki számunkban a magyar sport ünnepéről részletesen beszámolunk.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Mracskó Mihály újra hentesbárddal a kezében kezdi a napot; A közösségi médiában is erősít a Sport Tv a Bundesligára; Vízilabdaözön a tévében: a cél az Eb-siker!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik