Sz. M. 2020.01.16 23:28 Frissítve: 2020.01.16 23:36

Díjazták 2019 legjobbjait; Somália újra a Fradiban

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

A bombagól emlékére. A Ferencvárosba öt esztendő után visszatérő Somália tudta, lesz még a zöld-fehérek futballistája, az Újpest elleni találatára pedig mindig büszkén gondol vissza. A brazil játékossal Borbola Bence beszélgetett.

Nagy Miklós, a Vasas tulajdonos-klubigazgatója a napi munkában is aktív, ott van az edzéseken, és a jövőről elmondta, magyar játékosokra, saját nevelésű fiatalokra épülő csapatban gondolkodnak. A sportvezetővel Pór Károly készített interjút. Az angyalföldiekhez kapcsolódó hír még, hogy Feczesin Róbert az élvonal gólkirályjelöltje Újpestről a Vasashoz igazolt.

Ködös jövőkép. Izgalmas kérdés, milyen hatással lesz a Brexit az angol futballra, néhányan előrelépést remélnek tőle, sokak szerint viszont jelentősen gyengül majd a Premier League presztízse. Smahulya Ádám írása.

Jót tett a fiatal magyar férfi kézilabda-válogatottnak, hogy nem támasztottak vele szemben elvárást, de Chema Rodríguez szerint a játékosok bizonyították, nyomás alatt is tudnak jól játszani. Az Európa-bajnokság helyszínéről Vincze Szabolcs jelentkezett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Nemzeti Színházban megrendezett nagyszabású gála keretében jutalmazták a sikerekben gazdag 2019-es esztendő legjobbjainak megválasztott sportolókat. Pénteki számunkban a magyar sport ünnepéről részletesen beszámolunk.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Mracskó Mihály újra hentesbárddal a kezében kezdi a napot; A közösségi médiában is erősít a Sport Tv a Bundesligára; Vízilabdaözön a tévében: a cél az Eb-siker!

2020.09.26 00:03:38

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. A két brand sikertörténete akkor fonódott össze először.

2020.09.23 20:31:55

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Szerettem volna hinni március-április fordulójának főbekólintó napjai táján – naiv módon persze –, hogy az élet hajszolására kondicionált ember megáll, s néhány pillanatig gondolkozik legalább.

2020.09.22 22:24:13

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Már elnézést, de gépiesített sportolókat vagy hús-vér embereket akarunk-e látni? Sokak szerint itt a vége, itt kellene megállni. Csak még nem jutottunk el addig a pontig, amelyen túlról már nem lehet visszatérni.

2020.09.21 11:36:35

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

A helyi lapok pedig nem válogattak a címekben:     „A sport megcsúfolása”, „Merénylet a versenyzők ellen”.

2020.09.20 21:45:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Az emberiséget sakkban tartó koronavírus-járvány miatt orvosilag ellenjavallt a meccsek előtti és utáni kézfogás is.