Darts-vb: óriási pfujolás lett a sportszerűtlenség „jutalma” – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.23. 22:30
A dartsvilágbajnokság második fordulójában Phil Taylor és Justin Pipe mérkőzésén közel sem csak a játék került a középpontba – köszönhetően utóbbi játékos első fordulóban bemutatott sportszerűtlenségének.

Mint arról beszámoltunk,szerda este a dartsvilágbajnokság első fordulójában a 27. helyen kiemelt Justin Pipe kis híján kiesett, ám ellenfele, Bernie Smith meccsnyilakat hibázott, így végül Pipe nyert és ment tovább.Igaz, nem épp a legsportszerűbb eszközökkel...Justin Pipe kis híján kiesett, ám ellenfele, Bernie Smith meccsnyilakat hibázott, így végül Pipe nyert és ment tovább.Igaz, nem épp a legsportszerűbb eszközökkel...

Ugyanis bár sokaknak fel sem tűnt Pipe trükkje, a felvételek visszanézése után kiderült, az angol szándékosan mindig akkor köhögött, mikor ellenfele sorsdöntő dobásra készült.

Az esetet pedig nem felejtették el a szurkolók, Pipe-ot bevonulása, majd dobásai alatt folyamatos pfujolással és fütyüléssel „jutalmazták” – igaz, úgy tűnt, az angol még élvezi is, sőt, az Alexandra Palace közönségének hergelésével még rá is tett egy lapáttal a hangulatra.

A mérkőzést egyébként Phil Taylor könnyed játékkal 4:0-ra megnyerte.

Íme, Pipe és Taylor bevonulása

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik