Darts: szép gesztus, különleges frizurát villantott Peter Wright – kép

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 20:36
Mint beszámoltunk róla, Home Tour néven online dartsversenyt szervez a PDC. A nyitó mérkőzésen tábla elé lépő világbajnoki címvédő Peter Wright különleges, az alkalomhoz illő frizurával készült.

Peter Wright beceneve a „Kígyómarás”, ennek – és fodrász feleségének – köszönhetően rendszeresen egy kígyót ábrázoló motívum is megjelenik a fején a fontosabb versenyeken.

Ezúttal azonban valami teljesen más került a kígyó helyére: a vb-címvédő fején az NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) felirat, azaz a brit egészségügyi szervezetnek rövidítése látható – ezzel is biztosítva őket a támogatásáról a koronavírus elleni harcban.

Peter Wright's brilliant NHS themed hair ahead of tonight's first PDC Home Tour!

2,740 Likes, 33 Comments - Professional Darts Corporation (@officialpdc) on Instagram: "Peter Wright's brilliant NHS themed hair ahead of tonight's first PDC Home Tour!"



Mint ismert, a PDC a hét elején jelentette be, hogy a kötelékébe tartozó összes játékos elindulhat a tornán, amelyen mindenki a saját otthonából versenyez majd – igaz, azóta Michael van Gerwen, valamint Gary Anderson és Daryl Gurney is visszamondta a részvételt. Az otthoni bajnokságot a vb-címvédőPeter Wright Peter Jacqueselleni mérkőzése nyitja péntek este. A sorozatot a Sport TV is közvetíti.

DARTS, PDC HOME TOUR
1. CSOPORT
20.30
(Tv:Sport2,kommentátor:Fülöp László)
Peter Wright (skót)–Peter Jacques (angol)
Jamie Lewis (walesi)–Niels Zonneveld (holland)
Peter Jacques (angol)–Niels Zonneveld (holland)
Peter Wright (skót)–Jamie Lewis (walesi)
Jamie Lewis (walesi)–Peter Jacques (angol)
Niels Zonneveld (holland)–Peter Wright (skót)

Így készült Peter Wright haja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik