Darts PL: Peter Wright 7–0-val megkapta a csütörtöki meccsét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.30. 12:21
Családi okok miatt kihagyja a darts Premier League kilencedik, cardiffi állomását Kim Huybrechts, aki a múlt héten minden esélyét elveszítette a továbbjutásra.

A PDC hivatalos honlapján megjelent hír szerint a 31 éves belga játékos édesanyja halálos beteg, ezért az utolsó óráit szeretné mellette tölteni.

A Premier League tabellájának utolsó helyén álló Huybrechts akkor sem juthatott volna tovább a „középszakaszba”, ha csütörtök este legyőzi Peter Wrightot, így azonban a skót játékos 7–0-s eredménnyel megkapta a két pontot – ezzel meg is előzte Michael van Gerwent.

„A legjobbakat kívánjuk Kimnek és családjának, különösen nehéz időszakon mennek most keresztül. Kim nem így szerette volna lezárni az idei Premier League-idényét, de a család mindennél fontosabb ezekben az időkben” – írja a PDC közleményében.

FRISSÍTÉS: A PDC a cardiffi játéknapot követően – amelyről itt olvashat bővebben –, a késő esti órákban a hivatalos Facebook-oldalán tudatta a szomorú hírt, hogy Huybrechts édesanyja, Gaby elhunyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik