Darts: a vb-ezüstérmes futballista debütált a profik között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 17:31
Bemutatkozott a profi dartsozók között Rafael van der Vaart: a világbajnoki ezüstérmes exfutballista a Denmark Open nevű BDO-versenyen állt táblához.

A többek között a Real Madridban és a Tottenhamben is megfordult középpályás 2018 végén jelentette be, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a sporttól nem tud teljesen elszakadni: benevezett a Denmark Open nevű esbjergi dartsviadalra. Az eseményválasztás aligha véletlen lehetett: Van der Vaart itt él kézilabdázó barátnőjével, Estavana Polmannal. visszavonul a profi labdarúgástól. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a sporttól nem tud teljesen elszakadni: benevezett a Denmark Open nevű esbjergi dartsviadalra. Az eseményválasztás aligha véletlen lehetett: Van der Vaart itt él kézilabdázó barátnőjével, Estavana Polmannal.

A 109-szeres holland válogatott exfutballista az első meccsét megnyerte a BDO-versenyen, Thomas Andersont győzte le 4:2-re. A sikersztori azonban itt véget is ért, a második fordulóban ugyanis sima 4:0-s vereséget szenvedett Mogens „Turbo” Christensentől, aki tagja volt korábban a dán dartsválogatottnak is.

Van der Vaartnak annyira megjött a kedve a játékhoz, hogy benevezett második versenyére is, a Denmark Mastersre, ahol Per Laursentől kapott ki 4:0-ra.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik