Csupasport: szörfdeszka jégből vagy cigrettacsikkből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.24. 19:12
Címkék
Műanyag, szénszálas karbon vagy fa. Általában ezekből az anyagokból készítik a legtöbb szörfdeszkát, de egészen extrém darabokat is találni, például cigarettacsikkből vagy megfagyott hóból.

El sem hiszik, mennyi mindenből készülhet egy szörfdeszka! Ezzel kapcsolatban talán Inge Wegge fejéből pattant ki az egyik legbizarrabb ötlet. A szakmai körökben meglehetősen ismertnek számító norvég dokumentumfilmes és szörfös kitalálta, mi lenne, ha jégből készítene szörfdeszkát. Természetesen olyat, amit használni is lehet, mielőtt elolvadna.Inge Wegge fejéből pattant ki az egyik legbizarrabb ötlet. A szakmai körökben meglehetősen ismertnek számító norvég dokumentumfilmes és szörfös kitalálta, mi lenne, ha jégből készítene szörfdeszkát. Természetesen olyat, amit használni is lehet, mielőtt elolvadna.

„Amikor először beszéltem róla, mindenki azt hitte, viccelek. Őrültnek tartottak, aztán szép lassan elkezdtük megvalósítani az ötletet. Tudtuk, a deszkák nehezek lesznek, törékenyek és csúszósak, vagyis igencsak fel volt adva a lecke” – mondta.

Hogy a jég mellett milyen anyagból készítettek még szörfdeszkát néhányan, megtudhatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik