nemzetisport.hu 2019.11.04 18:01

Csupasport: Sok hibát követtem el a vébén – Bódis Tamás

Talán még mindig nem fogta fel Bódis Tamás, mit ért el a huszonnégy órás világbajnokságon. Szerinte a Spartathlon kellett az Albiban nyújtott jó teljesítményhez, ám még egyszer nem sokkolja a szervezetét egy hónapon belül két 200 kilométer feletti versennyel. A Csupasport interjúja.


Bódis Tamás nem volt könnyű helyzetben, de közben végig arra gondolt, mennyit készült a huszonnégy órás világbajnokságra. Ami szerinte nem volt tökéletes, saját bevallása szerint több hibát is elkövetett a frissítésben, és ezúttal nem egyszerűen nehézségei, hanem holtpontjai voltak. Azt érezte, hogy alig egy hónappal a Spartathlon után nem esik jól neki a futás.

„Már a hetvenedik-nyolcvanadik kilométer környékén olyan gondolatok kavarogtam bennem, hogy minek nekem ez a verseny, kibírom-e. Sosem fordult elő velem, de már ekkor elővettem a lejátszót – azt hittem, csak a végén lesz szükség zenére, ehhez képest onnantól végig hallgattam"mondta a Csupasportnak, amely nemcsak a futás kedvelőinek tartogat újdonságot.

A túrázók olvashatnak arról, miért nem szabad spórolniuk a kesztyűn, és a szabadidős oldal összegyűjtött néhány motiváló idézetet, hogy miért érdemes bakancsot húzni, és újra és újra elindulni barangolni.

2019.11.17 15:17:31

Egyéb egyéni FARKAS MÁTÉ

Amikor az átlagember látja a lecsúszott korábbi nagy bálványokat, a társadalomnak is megrendül a bizalma a sport iránt – ezért is lépne az FTC.

2019.11.18 14:31:12

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Bemutatjuk a legismertebb, legkedveltebb magyar szabadidős futókat.

2019.10.24 13:28:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A Mapei által rendezett FLOOREXPO szakmai fórumon a sportpályák borítása lesz fókuszban. (x)

2019.11.15 16:09:39

Egyéb egyéni PIRCS ANIKÓ

Az örökös magyar bajnok és mesteredző miniszteri biztosként szolgálja sportágát.