Csupasport: Maráz Zsuzsanna csúcsterhelése Japán előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.29. 21:09
Címkék
Noha csak a felkészülés része volt, Maráz Zsuzsanna így is megnyerte a hétvégi Spuri FélBalaton Szupermaratont, s igazgatottan készül Japánba. Győzelme után a csupasport.hu oldalnak nyilatkozott.

Felkészülésként győzelem – noha Maráz Zsuzsanna hónapok óta az év első felének főversenyére, a Japánban sorra kerülő Sakura Michi International Runra hangol, a felkészülés részeként rajthoz állt a hétvégi Spuri FélBalaton Szupermaratonon, és ha már ott volt, meg is nyerte a viadalt. Bár ez nem volt annyira egyértelmű.

„Nekem ez a verseny nehezebb, mint egy hosszabb távú, mármint abból a szempontból, hogy itt nyomni kell, komolyabb tempóra van szükség, míg én inkább szívós vagyok és sokáig tudok futni egy bizonyos tempóval" – mondta Maráz Zsuzsanna, aki a tavalyi idejéhez képest 1 percet rontva 7:41:31 óra alatt ért célba, s mosolyogva megjegyezte, öregszik már.

A teljes beszélgetést elolvashatják a csupasport.hu oldalon, ahol megtudhatják azt is, hogyan tartja karban magát lassan negyvenévesen is az egykori válogatott labdarúgó, Halmosi Péter.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik