Csupasport: Kokó célegyenesben az Ironman előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.10. 17:26
A korábbi olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István ötödször áll rajthoz az egy hónap múlva esedékes nagyatádi versenyen, amely előtt felkészülésként a Vasi Vasemberen és Kaposváron is elindul.

Pontosan egy hónap van hátra a nagyatádi Ironman versenyig, de a felkészülésem sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztem. Ez az ötödik alkalom, hogy Nagyatádon rajthoz állok, de olyan korábban még nem fordult elő, hogy a távot áprilisban, májusban esetleg júniusban ne teljesítsem legalább egyszer – most különböző okok miatt nem jött össze. Pontosan egy hónap van hátra a nagyatádi Ironman versenyig, de a felkészülésem sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztem. Ez az ötödik alkalom, hogy Nagyatádon rajthoz állok, de olyan korábban még nem fordult elő, hogy a távot áprilisban, májusban esetleg júniusban ne teljesítsem legalább egyszer – most különböző okok miatt nem jött össze.

Ezen a hétvégén a Vasi Vasember versenyen veszek részt, ez ezerötszáz méter úszásból, negyven kilométer kerékpározásból és tíz kilométer futásból áll össze, majd egy héttel később, Kaposváron lesz verseny, ott az Ironman felét kell teljesíteni.

Kovács István blogbejegyzését végigolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Ugyancsak megtudhatja, hogy Luis Enrique, az FC Barcelona korábbi labdarúgója, vezetőedzője, illetve a spanyol válogatott leköszönő szövetségi kapitánya milyen eredményeket ér el futásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik