Csupasport: Hamilton kigyúrta magát a karantén alatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.04. 21:33
Címkék
A Formula–1-es autóversenyzők csaknem 4 hónapot vártak, hogy elkezdődjön az idei világbajnoki sorozat, de ezt az időt sem töltötték tétlenül. Lewis Hamilton ebben az időszakban is rengeteget edzett, és jobb formában van, mint valaha.

Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nem töltötte tétlenül a kényszerpihenőt: már az utóbbi években is szépen „kigyúrta” magát, de az elmúlt hetekben a közösségi oldalán közzétett képekből kitűnik, hogy még izmosabb lett.

„Szeretem a súlyzós edzéseket, de Formula–1-es versenyzőként figyelnem kell rá, hogy ne vigyem túlzásba, ugyanis a több izom több kilót is jelent – olvasható Hamilton nyilatkozata a Csupasporton. Nem feltétlenül előny, ha túl izmos a karod, a vállad. Viszont nagyon fontos, hogy jó legyen a kardiód, a szívműködésed, hiszen a kétórás verseny alatt előfordul, hogy százhatvan-százhetvenes pulzussal vezetsz. Ezért nagyon sokat futok, a futás mindig része az edzéseimnek.”

A Csupasporton ezen kívül olvashatnak a városi bringákon lévő praktikus és menő koskormányról, valamint Beda Szabolcs mesélt arról, belülről milyen volt a 126 kilonéteres Ultra Tisza-tó verseny.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik