Csupasport: Ferenczi István reméli, mosolyogva ér célba

Vágólapra másolva!
2020.09.27. 19:22
A Korinthosz 160 teljesítése után az Ultrabalaton a következő nagy célja a korábbi válogatott labdarúgónak, Ferenczi Istvánnak, akivel a Csupasport beszélgetett.

A következő hétvégéje sem telik majd unalmasan és pihentetően Ferenczi Istvánnak, hiszen a korábbi válogatott labdarúgó a Korinthosz 160 teljesítése után az Ultrabalatonon is próbára teszi magát.

„Kicsit izgatott is vagyok – mondta a Csupasportnak az NB II-es Siófok erőnléti edzőjeként dolgozó Ferenczi István. – Blaskó Misi barátom nemrég teljesítette a Privát Ultrabalatont, ő mondta, hogy kicsit változott az útvonal, az északi parton több a szintkülönbség, hiszen a szigligeti várhoz is fel kell futni. Nagyon várom a versenyt, óriási megméretés lesz!”

Ferenczi István hozzátette, szeretne szintidőn belül célba érni, és persze van a fejében álomidő, de azt nem szeretné elárulni, mondván, egy ilyen hosszú távon nem is nagyon lehet tervezni.

A teljes beszélgetésen kívül a Csupasporton olvashatnak egy interjút Horváth Jenő ultrafutóval is, akit az Ultrabalaton kapcsán kérdeztünk, mert október 2-án, csaknem húsz év után újra egyéniben vág neki a tókerülésnek – anno, még a Balaton Ultramaraton néven megrendezett versenyen egyszer második, egyszer pedig első lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik