nemzetisport.hu 2020.05.26 19:50

Csupasport: az öt legnépszerűbb személyi edző

Elkészítette a legnépszerűbb személyi edzőket felvonultató legújabb listáját az Origym. A brit fitneszóriás célja, hogy az emberek kövessék a hírességek interneten megosztott tanácsait.

 

 

A briteknél a karantén alatt sem áll meg a sportélet, s bár az edzőtermek zárva tartanak, a fitneszhírességek csak úgy pörögnek a különböző közösségi médiaoldalakon.

Az Origym ezt kihasználva aktualizálta a legismertebb személyi trénereket tartalmazó listáját. A cég úgy tartja, nemcsak hasznos tanácsokat, hanem kreatív ötleteket is meríthetünk, hogy izgalmas tartalmakat hozzunk létre saját Facebook- vagy Instagram-oldalunkon. Íme a világ öt legnépszerűbb személyi edzője!

 

Let me set the record straight. Strength training will NOT turn you in a huge muscly hulk. The vast majority of women are physically unable to build muscle to the degree where they would be considered bulky. Why? It's a simple function of oestrogen and lack of testosterone. It's almost impossible for women to build muscle like a man unless they are trying to achieve that result. When women strength train they'll build a firm, toned physique. www.alexia-clark.com

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


Az egyetlen hölgy, aki bekerült az első ötbe – nem érdemtelenül! Kétmilliós követőtábora arról árulkodik, valamit nagyon jól csinál. Sokak szerint sikerének titka, hogy a kezdők mellett haladóknak is tartogat értékes trükköket. Jól bánik a különféle eszközökkel, gyakorlatai pedig könnyen elvégezhetőek. Ennek – és persze különleges edzésmódszereinek, valamint bájának – köszönhetően hamar óriásira növelte Instagram-követői számát. Mindenképpen őt válasszuk, ha valami különlegesre vágyunk!

Az első négy helyezettet fotókkal megtekintheti a csupasport.hu weboldalon!

2020.07.14 19:35:04

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az A-, B- vagy C-terv nélküli bezárkózás egy gazdasági célokkal működő sportvállalkozás esetében nem lehet megoldás. Márpedig a világ e piacán a ligák és a klubok többsége ilyen, és kezdenek rádöbbenni White igazságára.

2020.07.11 13:39:36

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

A sport, a mozgás testi, lelki és szellemi egysége tette őt is érzelmileg gazdaggá.

2020.07.06 19:50:20

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A mai futball nincs híján az álszentségnek, ám a »bocs« nálam kiveri a biztosítékot, hiszen a mentegetőzés a hívek érzelmeire hat egy olyan világban, amelyben a »Profik vagyunk!« jelszó alapján nem játszhat az érzelgősség.

2020.07.02 10:53:21

Egyéb egyéni KOVÁCS GERGELY (Képes Sport)

Megnéztük, hogy a legnépszerűbb sportágakban a kortárs ikonok mire jutottak 33 év alatt.

2020.07.05 11:26:11

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A 25 éves korábbi Supercar-versenyző egyes hírek szerint új munkájával heti 25 ezer dollárt tehet zsebre.