Csupasport: az öt legnépszerűbb személyi edző

Vágólapra másolva!
2020.05.26. 19:50
Elkészítette a legnépszerűbb személyi edzőket felvonultató legújabb listáját az Origym. A brit fitneszóriás célja, hogy az emberek kövessék a hírességek interneten megosztott tanácsait.

A briteknél a karantén alatt sem áll meg a sportélet, s bár az edzőtermek zárva tartanak, a fitneszhírességek csak úgy pörögnek a különböző közösségi médiaoldalakon.

Az Origym ezt kihasználva aktualizálta a legismertebb személyi trénereket tartalmazó listáját. A cég úgy tartja, nemcsak hasznos tanácsokat, hanem kreatív ötleteket is meríthetünk, hogy izgalmas tartalmakat hozzunk létre saját Facebook- vagy Instagram-oldalunkon. Íme a világ öt legnépszerűbb személyi edzője!

 


Az egyetlen hölgy, aki bekerült az első ötbe – nem érdemtelenül! Kétmilliós követőtábora arról árulkodik, valamit nagyon jól csinál. Sokak szerint sikerének titka, hogy a kezdők mellett haladóknak is tartogat értékes trükköket. Jól bánik a különféle eszközökkel, gyakorlatai pedig könnyen elvégezhetőek. Ennek – és persze különleges edzésmódszereinek, valamint bájának – köszönhetően hamar óriásira növelte Instagram-követői számát. Mindenképpen őt válasszuk, ha valami különlegesre vágyunk!

Az első négy helyezettet fotókkal megtekintheti a csupasport.hu weboldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik