PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó) 2019.08.02 11:31

Cselgáncs: Nagyon ritkán bízom meg az emberekben – Ungvári Attila

Az egyaránt bronzéremmel zárult Európa-bajnokság és a budapesti, olimpiai kvalifikációs Grand Prix-verseny után ráfért a kikapcsolódás Ungvári Attilára. A ceglédi dzsúdós az egyik törzshelyén, a kecskeméti Domb Beach Strandon hódolt az aktív pihenésnek, ahová a Sportkrém stábja is elkísérte.    
Az mindjárt kiderült, hogy fociban a portugáloknak szurkol, hiszen Cristiano Ronaldo-mezben érkezett az interjúra. Videónkban nemcsak beszél a futball és a Juventus sztárja iránti rajongásáról, hanem (strand)focitudását is bemutatja. 

Jelenleg kerek számára a világ, hiszen jó úton halad Tokió felé, ha most zárulna a kvalifikáció, akkor 81 kg-ban biztos résztvevője lenne a 2020-as olimpia cselgáncsviadalának. Ha valami miatt komorrá válik a tekintette, az az, hogy máig tartó mély nyomokat hagyott benne, hogy 2011-ben doppingvétségen kapták, s hivatalosan gondatlanság miatt két évre eltiltották a versenyzéstől. 

„A két év, és az azt követő időszak is nagyon nehéz volt – mondta a 30 éves dzsúdós, aki a londoni, majd a riói olimpiáról is lemaradt. – Nem gondoltam volna, hogy újra az alapoktól kell visszarázódni abba a körforgásba, amiben előtte benne voltam. Nem ment automatikusan a bepakolás sem, de nehézség volt az is, hogy hozzam a versenysúlyom. Nem beszélve arról a stresszről, amikor az eltiltás után az első versenyen újra szőnyegre álltam. Bizonytalanná váltam, és ez még most is bennem van. Nagyon ritkán bízom meg az emberekben.”

Videónkban azt is elmondja, hogy maradt-e benne düh az esettel kapcsolatban, s azóta hogyan vigyáz az italára. 

Ha még többet szeretne megtudni az augusztusi világbajnokságra készülő Ungvári Attiláról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.  

2020.07.01 13:01:01

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Egyre több amerikai és német sportoló használja a CBD-t az izmok és ízületek regenerálására. (x)

CBD
2020.06.26 14:45:21

Egyéb egyéni BOBORY BALÁZS

„Magadat ritkán mutattad meg, viszont az egész életedet arra tetted fel, hogy mások fontos pillanatait, örömét vagy fájdalmát megörökítsd.”

2020.06.26 14:33:30

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Lehet akár szabadidősport, akár versenysport, a balesetek veszélye mindig fennáll. (X)

2020.06.26 11:20:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Bizonyos területeken délután, a többség számára viszont csak szombaton, a szombati példánnyal együtt kézbesítik majd az újságot.

2020.06.23 22:21:04

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Sokan azt mondják, ha rájuk teszem a kezem, máris jobban vannak. Ez túl messzire mutat, ezt nem akarom hallani.