Cselgáncs: életre nevelve – utódok a tatamin

Vágólapra másolva!
2019.03.09. 08:59
null
Pánczél Gábor (középen) tanítványai gyermekeit is vendégül látta a cselgáncsteremben (Fotó: Érsek Renáta/Magyar Judo Szövetség)
Mai szlenges, közösségi médiás nyelvvel szólva: „a cukiságfaktor kimaxolva”, de maradjunk inkább a hagyományoknál egy hagyományos, tradíciókra épülő sportágban, a cselgáncsban, amelyben a minap megható, szeretetteljes pillanatokat élhetett át Pánczél Gábor, a férfiak szövetségi kapitánya, Tóth Krisztián és Erdélyi-Joó Abigél edzője. Tanítványai ugyanis elhozták a cselgáncsterembe a gyermeküket, Krisztiánt és Hubát, akik nagyon jól érezték magukat a szüleik munkahelyén.

„Az unokáim is lehetnének ezek az apróságok, kicsit nagyszülői érzelmi szállal is kötődöm hozzájuk, hiszen a szüleik az én iránymutatásom mellett nőttek fel, lettek sikeres élversenyzők, ám ami még ennél is fontosabb, remek emberek. Büszke vagyok mindkét tanítványomra, akik jól láthatóan a helyükön vannak az életükben, és ez a legfontosabb” – mondta Pánczél Gábor, aki bízik benne, hogy a kis utódoknak, vagyis Krisztiánnak és Hubának ő mutathatja majd meg az első fogásokat a tatamin.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik