Bogdán Ádám hazatérhet; A pólósok pólósa: Faragó Tamás

Vágólapra másolva!
2020.05.21. 22:33
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.


Bogdán Ádám hazatérhet. Az idény végén minden bizonnyal távozik a Hiberniantól a válogatott kapus, aki elképzelhetőnek tartja, hogy 13 év légióskodás után idehaza folytatja pályafutását. Pietsch Tibor interjúja.

Foglalkozása: góllövő. A világ futballjába valósággal berobbanó norvég Erling Haalandot a tökéletes labdarúgó prototípusának tartják. Tóth Ádám írása.

Faragó Tamás a Pólósok pólósa. A magyar vízilabda hagyományaihoz és eredményeihez méltó szoros szavazáson dőlt el a dobogós helyek sorsa: a harmadik helyen végző Gyarmati Dezső csupán egy ponttal maradt le Kásás Tamás mögött, a győztes, azaz a pólósok pólósa hárompontos előnnyel Montreal olimpiai bajnoka, Faragó Tamás lett.

Baljós jelek. A pénzügyi gondokkal küszködő Renault a napokban ötmilliárd eurós állami kölcsönt volt kénytelen felvenni, és több gyára is bezárhat. Veszélyben a Formula–1-es program? Zsoldos Barna háttéranyaga.

Atomvillantás. Roppant erős kerettel készül az esetleges Euroliga-szereplésre és a bajnoki arany megszerzésére a 2020–2021-es idényre csapatot hirdető, edzőjével is szerződést hosszabbító Szekszárd női kosárlabda-együttese. Fazekas Zoltán beszámolója.

Sportkrém-mellékletünkből kiderül, hogy a hűtőnyitogatásnak vége, Karakas Hedvig alapozás gyanánt autókat szokott tolni. A cselgáncsozóval Pircs Anikó beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik