HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2010.04.01 15:46 Frissítve: 2015.02.11 01:15

Asztalitenisz: Szatmáry Kristóf lett a szövetség új elnöke

Szatmáry Kristóf, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke lett a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöke.

HIRDETÉS

Az eddigi elnök, Benedek Fülöp személyi okokra hivatkozva megerősítette, hogy lemond a tisztségéről.

A szövetség tájékoztatása szerint „a közgyűlés a lemondást egyhangúlag elfogadta, és köszönetét fejezte ki Benedeknek az elmúlt hét évben végzett eredményes tevékenységéért, amellyel nagyban hozzájárult a MOATSZ működőképességének biztosításához".

A közgyűlés a kétórás ülésen a jelölő bizottság javaslatát elfogadva, egyhangúlag választotta meg elnöknek az egyedüli induló Szatmáry Kristófot, akinek a megbízatása 2012-ig szól. A testület határozott arról is, hogy két fővel bővíti az elnökség létszámát. A szövetség eddigi két alelnöke, Juhos József és Világosi Gábor mellé egy harmadikat is választottak Flamm Tibor személyében.

A 2004-ben kinevezett Benedek decemberben a „hivatali tevékenységével összefüggésben felmerült problémákra tekintettel" felajánlotta lemondását, ezzel azonban az elnökség nem értett egyet és jelezte, hogy a kérdést a rendes közgyűlés elé terjeszti.

Benedeket, az agrártárca volt szakállamtitkárát, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezérigazgató-helyettesét hivatali visszaélés miatt – nem jogerősen – másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte decemberben a Heves Megyei Bíróság, amely mellékbüntetésként 3 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta a vádlottat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.15 23:42:43

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A búcsú ne feltétlenül szép legyen, inkább – megnyugtató. Mert a virágcsokrokkal, a vázákkal, a névre szóló mezekkel tele a padlás, a lelátóról érkező vastaps is megszokott, ám az már kevésbé, hogy az egykori klasszis valóban érezze a törődést, a megbecsülést.

2018.10.14 23:26:14

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Számos olyan életutat találhatunk a UFC berkein belül, amelyekből a bálványkereső fiatalok is sokat tanulhatnak, de nem a nézettséget és a bevételeket növelő hangulatfokozással.

2018.10.13 23:47:50

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Egyetlen érv sem szól amellett, hogy Magyarország éppen tizenkét bajnokát emelje fel egy megkülönböztetett elit kasztba, és azok mind hatvan éven felüliek legyenek. Tizenkettő egyébként is egy tucat, és a nemzet sportolói végképp nem tucatemberek.

2018.10.09 11:39:35

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Előszőr Magyarországon 7 IFBB Profi kártya a tét.

2018.10.08 23:26:12

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Akkoriban az edzők közül esténként sokan megjelentek kimaradásra hajlamos játékosaik lakásán, hogy ellenőrizzék, otthon vannak, időben ágyba bújtak-e, hiszen már akkor is a következő meccs volt a legfontosabb.

HIRDETÉS
HIRDETÉS