Ajánló: a triatlon drága, de az orvos még drágább

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.25. 17:54
Címkék
Breuer-Orbán Károly ultrasportolónak tekinti magát: fut, triatlonozik, túrakerékpáros, ő volt a legfiatalabb sportember, aki teljesítette a Deca Ironmant. A Csupasport interjújából kiderül, miért nehéz felnőttként elkezdeni a triatlont.

„Az atlétika, az úszás és a triatlon olyan sportágak, amelyeket mélyrehatóan ismerni kell. Ezzel szemben vannak a kihívásokat kereső emberek, az ultrasportolók, akik mentális adottságaikkal versenyeznek inkább, mintsem kondicionális képességeikkel és technikai tudásukkal” – mondta többek között Breuer-Orbán Károly a Csupasportnak adott interjújában.„Az atlétika, az úszás és a triatlon olyan sportágak, amelyeket mélyrehatóan ismerni kell. Ezzel szemben vannak a kihívásokat kereső emberek, az ultrasportolók, akik mentális adottságaikkal versenyeznek inkább, mintsem kondicionális képességeikkel és technikai tudásukkal” – mondta többek között Breuer-Orbán Károly a Csupasportnak adott interjújában.

A teljes interjút elolvashatjátok az oldalunkon, ahol ezenkívül személyes beszámolót találhattok kollégánktól, aki a magyar–horvát focimeccs előtt körbetekerte a Fertő tavat, és elmesélte az élményeit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik