A tolvaj Sevcsenko, a fejen talált riporternő, a megijedt Scholl - 2010 vicces videói

Vágólapra másolva!
2010.12.31. 15:00
Címkék
Közel háromezer videó, amelyekből naponta csemegézhettek olvasóink a 2010-es évben. Láthattuk az öröm és siker legjobb pillanatait, de a drámai történésekről sem maradtunk le. Korábbi összeállításunkban az esztendő legnézettebb videóit gyűjtöttük össze, szilveszterre pedig 2010 legviccesebb és leghumorosabb felvételeiből válogattunk. Jó szórakozást!

Gillian Cooke-kal alaposan kibabrált a cápadressze! A 2009-es skót bobvilágbajnoknő éppen lecsúszáshoz készülődött társával, amikor a lendületvétel közben meglehetősen kellemetlen helyen szakadt el az overallja.

NEM BÍRTA A STRAPÁT
 
   

 

Nem zárta a szívébe a Valentin-napot a Derby County–Birmingham City (1–2) FA-kupa-mérkőzés asszisztense, akit Robbie Savage érzékeny ponton talált el.

SZÉP LÖVÉS
 
   

 

A Rio de Janeiro-i brazil állami bajnokság (Carioca) keretében rendezett Flamengo–Vasco (1–0) összecsapáson érdekes jelenet zajlott le a hazaiak védekező középpályása, Williams és a vendégek támadó középpályása, Felipe Coutinho között. A szűrő előbb felrúgta ellenfelét, majd odakúszott hozzá, és gyógypuszit adott az arcára!

BOCSÁNATKÉRÉS A FOCIPÁLYÁN
 

 

Borzalmasan kezdődött a tavaszi szezon a német körzeti ligás TSV Grunbach csapata számára. A ligáját vezető együttes a tavaszi első fordulóban legnagyobb riválisa, a hét ponttal mögötte álló TSV Wimsheim otthonába látogatott, és megkapta alighanem minden idők legbizarrabb öngólját.

ELFÚJTA A SZÉL? DEHOGY!
 

 

Ritkán látható jelenetnek lehettek szemtanúi a sheffieldi Crucible Színházban helyet foglaló nézők a sznúker-világbajnokságon, Graeme Dott és Stephen Maguire mérkőzésén. Maguire teljesen szabályosan belökte a zöld golyót a bal alsó zsebbe, mire a játékvezető hölgy, Michaela Tabb (akinek vissza kellett volna tennie a zöldet a helyére) véletlenül a fehér golyót kapta le az asztalról.

 TABB HIBÁJA A SZNÚKER-VILÁGBAJNOKSÁGON
 

 

Az NBA-ben rendezett Chicago Bulls–Boston Celtics találkozó (101–93) Rasheed Wallace számára sokáig emlékezetes marad. A vendégjátékos egy hazai támadás után megszerezte a lepattanót a saját palánkja alatt, majd automatikusan bedobta a ziccert – a problémát csak az jelentette, hogy a saját kosarába tette mindezt…

 ENNEK A KOSÁRNAK CSAK AZ ELLENFÉL ÖRÜLT
 

 

Egy észak-amerikai baseballmérkőzésen a pályára szaladt egy kutya, aki felborította a szokásos menetrendet. A kisállat ráadásul oda is piszkított a gyepre, a játékosok nem győzték lekergetni onnan.

A KUTYA IS TÖRŐDÖTT A MECCSEL
 

 

A Bayern München óriási fiesztát tartott a Hertha legyőzése és a bajnoki cím besöprése után a berlini gyepen. A játékosok sörrel kergették edzőjüket, Louis van Gaalt, aki hiába próbált menekülni…

 LEGSZEBB ÖRÖM A SÖRÖM
 

 

A labdarúgó-világbajnokság előtt Andrés Iniesta is szerette volna kipróbálni a méltán „népszerű" vuvuzelát, ám az alábbi videóból csak az derül ki, hogy a riporter-tanítómesternek sokkal jobban megy…

INIESTA REMÉNYTELEN PRÓBÁLKOZÁSA
 

 

Ízletes pofont kapott a labdarúgó-világbajnokságon az angol labdarúgó-válogatottért Dél-Afrikában szorító egyik drukker. A BBC stábja éppen élőben jelentkezett Cape Town városából, és egy férfit kérdezett a Szlovénia elleni mérkőzés eredményéről, amikor egy semmiből felbukkanó amerikai szurkoló az arcába nyomott egy vaníliakrémes pitét.

EZ FINOM LEHETETT
 

 

 

 

Ritkán látható jelenet játszódott le a kínai labdarúgó Szuperligában. Az egyik mérkőzésen a labda éppen kiment az oldalvonalon túlra, vagyis bedobásnak kellett jönnie. Igen ám, de a felek nem tudták eldönteni, ki következzen…

MOST AKKOR KI DOB?
 

 

Kétségtelenül az év eddigi legütősebb gólörömét sütötték el Izlandon, a Stjarnan–Fylkir találkozón (2–1), amelyen a hazaiak csatára, Halldór Orri Björnsson a ráadásban lőtt be "panenkásan" egy büntetőt, majd kezdődhetett az év legviccesebb ünneplése!

AZ ÉV GÓLÖRÖME
 

 

Rendkívüli kézügyességről tett tanúbizonyságot Andrij Sevcsenko. A Dinamo Kijev csatára egykori iskolatársát, a jelenleg riporterként dolgozó és tőle interjút kérő újságírót ugyanis meglopta az interjú előtt, majd annak végén visszaadta a pénztárcáját.

SEVCSENKO, A SZARKA

 

A komoly visszhangot kiváltó Pápa–Haladás (5–1) első osztályú találkozó 56. percében a Nagy Gábort kiállító játékvezető kezéből Molnár Balázs kivette a piros lapot. Ő is mehetett zuhanyozni.

MOLNÁR KITÉPTE A PIROSAT A BÍRÓ KEZÉBŐL
 

 

A Mainz–VfB Stuttgart német futballbajnokin (2–0) éppen a vendégklub új sportigazgatójával, Fredi Bobiccsal készített interjút a Sky német riporternője, Jessica Kastrop, amikor a bemelegítő Khalid Boulahrouz véletlenül fejen találta. A tettes stuttgarti védő egyébként rögvest bocsánatot is kért.

AMIKOR NEM A SZÖGET, HANEM A SZŐKÉT TALÁLJÁK FEJEN...
 

 

Hazánk miniszterelnöke, Orbán Viktor is a helyszínen tekintette meg a Svédország–Magyarország Eb-selejtezőt (2–0). A svéd televíziósok azonban rossz feliratot használtak, amikor adásba vágták a kormányfőt, mert elődje, Gyurcsány Ferenc nevét írták ki.

ORBÁN VIKTOR A SVÉD–MAGYARON
 

 

Érdekes jelenet játszódott le a Belgium–Németország Európa-bajnoki selejtező előtt. A találkozót a helyszínről közvetítő ARD német közszolgálati televízió szakkommentátora Mehmet Scholl volt. A Bayern München egykori kiválósága a csapatok bemelegítésénél azt hitte, hogy repül felé a labda, ezért megpróbált védekezni, de pillanatokkal később kiderült, hogy…

MEHMET SCHOLL TÉVEDÉSE

 

Minden idők egyik legbizarrabb gólja született a Marokkói Kupában a legjobb tizenhat között lejátszott MAS Fez–FAR Rabat találkozón. A rendes játékidőben és a hosszabbítás után is 1–1 volt az állás. A tizenegyesek során 6–6-os állásnál a vendégek kapusa, Kalid Aszkri azt hitte, hogy hárította a tizenegyest, a labda azonban a gólvonal mögé pörgött, így a játékvezető gólt ítélt. Mivel a vendégek rögtön utána hibáztak, a MAS Fez 7–6-ra nyert.

 BIZARR GÓL A MAROKKÓI KUPÁBAN
 

 

A spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában rendezett Racing Santander–Getafe (0–1) mérkőzésen a vendégek játékosa, Ivan Marcano a rárontó támadóval szemben hosszan tolta meg a labdát, így a legbiztonságosabb megoldást választotta, az oldalvonalon kívülre rúgta azt. Azonban pontosan telibe találta az akciót futva követő asszisztenst, aki nagy lendülete miatt feldöntött egy rendezőt és nekiesett a sérülteket szállító kisautónak.

A LÁBON LŐTT ASSZISZTENS
 

 

Érdekes eset játszódott le a gól nélkül véget érő Észak-Írország–Olaszország Európa-bajnoki selejtezőn. A hazaiak játékosa, Steven Davis szögletrúgáshoz készülődött, amikor váratlan esemény történt.

STEVEN DAVIS „SZÖGLETRÚGÁSA”

 

Guilherme, a Ponte Preta játékosa tartott némi „korcsolyabemutatót” a Santo André elleni brazil másodosztályú mérkőzésen. Ellenfele kissé meglökte az alapvonal előtt a futballistát, aki elvesztette az egyensúlyát, és lecsúszott a játékoskijáróba. Guilherme szerencsére sérülés nélkül megúszta az esetet.

 CSÚSZÁSVESZÉLY A PÁLYA SZÉLÉN
 

 

Elképesztő jelenet játszódott le a tunéziai labdarúgó-bajnokságban rendezett Kairouan–Olympique Beja mérkőzésen (1–1). A vendégek kapusa, Nadim Thabet azt hitte, hogy a felívelt labdát nem éri el az ellenfél csatára, ezért a kapu mögötti labdáért ment, hogy elvégezze a kirúgást. A játék azonban ment tovább, és csak védői segítségének köszönheti, hogy nem lett gól a támadásból.

THABET MÁZLIJA
 

 

A következő felvételen is jókora szerencse kellett a gólhoz.

EGY ELKÉPESZTŐEN FURCSA BÜNTETŐ
 

 

Hihetetlen touchdownt szereztek az amerikai felsőtagozatos bajnokságban a Driscoll Middle School diákjai. A pimasz, de szabályos jelenet után nemcsak az ellenfél játékosainak, a nézőknek is szabályosan leesett az álluk.

AZ ÉV TOUCHDOWNJA AMERIKÁBÓL
 

 

Emlékezetes győzelmet aratott a DD2-es gokart világbajnokságon Daniel Morad Olaszországban, ahol a leintés után, a célvonalon áthaladva letarolta ellenfelét, Maik Bartent – a cipőfűzője ugyanis beleakadt ünneplés közben a gázpedálba. Mindketten a füvön végezték, de egyiküknek sem esett komolyabb baja. A (bal)eset után 500 eurós bírságot kapott a felelőtlen, hibázó pilóta.

MICSODA ÜNNEPLÉS!
 
   

 

Nem mindennapi gólt szerzett Oscar Milton a svéd juniorbajnokságban. Az Almtuna U20-as csapatának 17 éves jégkorongozója a Nacka kapusát „használva", a kapu mögül juttatta a korongot a hálóba.

ELKÉPESZTŐ GÓL
 

 

Valószínűleg elnyerte minden idők legrosszabb atlétája címét az a kínai sportoló, aki egy decemberben rendezett sencseni viadalon egyetlen akadályt sem ugrott át a férfiak 110 méteres gátfutása során. A versenyző több gáton csak átfutott, ráadásul az utolsó métereken elveszítette az egyensúlyát és elesett. A célba érkezés előtt pedig ellenfelét úgy előzte meg, hogy bevágott elé.

A KÍNAI ÉS AZ ELVESZTETT EGYENSÚLY
 

 

Rendkívüli gól született az osztrák jégkorongliga (EBEL) mérkőzésén a Klagenfurt és a Villach között. A Villach idegenben 5–4-re megnyerte a találkozót, többek között ennek a gólnak köszönhetően.

ÉGBŐL POTTYANT GÓL

 

 


 

Valószínűleg élete végéig emlékezni fog legutóbbi mérkőzésére az Idaho State kosárlabdázója, Kamil Gawrzydek. A játékos ugyanis az Utah State elleni NCAA-meccsen úgy dobta el a büntetőt, hogy a labda megállt a gyűrű peremén, majd három másodperc múlva behullott a kosárba.

A HIHETETLEN DOBÁS
 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik