A támogatás fontossága

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 08:22
Címkék
Itt a lehetőség, hogy eldönthesd, melyik nonprofit szervezet munkáját szeretnéd támogatni a jövedelmed egy részéből. Az egy százalékod biztosan jó helyre kerül, ha nem felejtesz el nyilatkozni róla. (x)

 

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületnek!

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat célja a fizikailag és értelmileg sérült, az árva és szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek felkarolása, életkörülményeik javítása. A szervezet vallásra, politikára és nemzetiségi hovatartozásra való tekintet nélkül, önkéntes alapon működik.

Mindenki segítségért fordulhat szervezetünkhöz, aki erre rászorul. Általában a szülők, a rokonok vagy az iskola keresi meg irodánkat. Minden esetben közvetlenül a gyermeket vagy a gyermekintézményt támogatjuk. Nem segítünk más alapítványokat, amelyek az általunk nyújtott támogatást továbbosztanák.

A segélyek, támogatások odaítéléséről Egyesületünk elnöksége és a közgyűlése dönt. Működésünket háromtagú felügyelőbizottság kíséri figyelemmel.

Az Egyesületnek jelenleg 321 tagja van, magánemberek és cégek egyaránt. A napi teendőket a Teréz körúti irodában egy 14 fős gárda végzi, de Szolgálatunk munkáját nagyon sok önkéntes segíti: orvosok, jogászok, pedagógusok, lelkes nyugdíjasok és fiatalok.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületről bővebben

Adószám: 19622158-1-42, bankszámlaszám: 11794008-20022002

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik