A minden szempontból ideális testápoló érzékeny bőrre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.13. 11:18
Címkék
A bőrtípusunknak megfelelő testápoló rendszeres alkalmazása rendkívül fontos. Ezt nagyon sokszor és sok helyen hallhatjuk, olvashatjuk, azonban a legtöbben el sem tudják képzelni, hogy milyen nehéz ezt a rendkívül egyszerűnek tűnő dolgot megvalósítani akkor, ha valakinek extra érzékeny bőre. (x)

 

Pontosabban azok nem tudják, hogy mivel jár ez, akinek nincs ilyen jellegű problémájuk és a környezetükben sincs olyan személy, aki ezzel küzdene. Azok ugyanis, akik kénytelenek ezzel együtt élni, teljes mértékben tisztában vannak a ténnyel, hogy a tökéletes testápoló érzékeny bőrre valódi kincsnek számít és a megtalálása komoly tortúrát jelent. Sokszor 5-10-15 termék is kukába kerül, mire meglesz az a testápoló érzékeny bőrre, ami nem okoz semmilyen mellékhatást és a táplálás, hidratálás terén is úgy teljesít, ahogy azt elvárná az ember.

A legnagyobb probléma pedig nem az, hogy ez rengeteg felesleges kiadással jár, bár éppen elég baj ez is. A nem megfelelő testápoló érzékeny bőrre éppen olyan kellemetlen tüneteket okozhat, mint amelyek normál bőrre készülnek. Így minden sikertelen próbálkozás után következik néhány rossz nap, amit jobb híján csak kibírni, elviselni lehet és utána, ha a viszketés, bőrpír, irritáció elmúlik, akkor kezdődhet elölről az egész.

Éppen ezért ajánljuk, hogy aki általában rosszul reagál a szintetikus anyagokra, az elsősorban a természetes testápoló érzékeny bőrre készült változataival tegyen próbát. Ezek nagy valószínűséggel nem fognak gondot okozni, de ha véletlenül igen, akkor is kevésbé lesznek intenzívek a tünetek. Például a BIOLA natúr testápolói is természetes növényi eredetű hatóanyagokat tartalmaznak. A bio testápolóik, illetve a baba testápolóik is dermatológiailag teszteltek. így sokkal nagyobb az esély rá, hogy ezek valamelyikével sikerrel jár, mintha a különféle vegyi anyagokkal teli termékek közül válogatna.

Persze azért érdemes elolvasni az alapanyagok listáját és ha tudja, hogy valami már egy másik készítmény esetében sem vált be, akkor inkább válasszon a többi BIOLA testápoló érzékeny bőrre való verzióiból!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik