LIPICZKY ÁGNES 2020.01.15 15:58

Triatlon: támogatói megállapodás az MTSZ és az EON között

Egy plusz egy évre szóló támogatói szerződést írt alá az EON Hungária Zrt. és a Magyar Triatlon Szövetség. A kontraktus értelmében nem csak a szövetséget, de két fiatal versenyző, a tokiói aspiráns Bicsák Bence és a 2024-es párizsi olimpiára készülő Lehmann Csongor felkészülését is segíti az energetikai társaság.

 

Szerdán együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Triatlon Szövetség az E.ON Hungária Zrt.-vel, a támogatás értelmében öt utánpótlás ranglista versenynek és az utánpótlás magyar bajnokságnak is névadó szponzora lesz a cég, emellett pedig két tehetséges fiatal, a tokiói aspiráns, pontszerző helyre is esélyes Bicsák Bence, valamint a junior világbajnok Lehmann Csongor felkészülését is segíti az energiacég.

„Megtiszteltetés, hogy nem az E.ON nem csupán a Magyar Triatlon Szövetség támogatásában látott lehetőséget, de kiemelten segíti két fiatal versenyzőnket is. Bízom benne, hogy ez a szerződés 2020-ban olyan lökést adhat a magyar triatlonsportnak, amely hatására még több fiatal dönt úgy, hogy ezt a sportágat választja” – mondta dr. Bátorfi Béla, a szövetség elnöke.

A tavalyi jokohamai világbajnoki futamon bronzérmes Bicsák Bence elmondta, büszke rá, hogy a cég támogatását élvezi, s reméli, hogy az elkövetkező esztendőkben a világ legjobb triatlonosa lehet majd, míg Lehmann Csongor hosszú távú célokat fogalmazott meg: ő a 2024-es párizsi olimpián szeretne érmet szerezni, amelyhez úgy érzi, minden feltétel biztosított a számára.

2020.06.12 22:06:44

Egyéb csapat DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nem minden rosszindulatú kommentelőt üt ki testen egy pocakos emberke, pedig felhívnám az internetes platformok működtetőit erre a frappáns szankcionálási lehetőségre.

2020.03.13 22:39:21

Egyéb csapat BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Egyetlen hozadéka bizonyára lesz megpróbáltatásainknak: a lényeges élesen elválik a lényegtelentől.

2019.12.23 12:43:39

Egyéb csapat PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA (videó), TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

NS-KARÁCSONY. Sike Renáta, Lékai Máté és Siklósi Gergely hamar csapattá formálódott a sütő mellett.

2019.10.11 14:28:54

Egyéb csapat nemzetisport.hu

STADIONAVATÁS, 50 ÉVES SZÜLETÉSNAP. A főváros első rögbistadionját adják át szombaton a Kincsem Parkban.

2019.09.19 21:45:26

Egyéb csapat MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Nyolc év alatt a listavezető Oscar-díjátadó az elsőről a 12. helyre csúszott vissza, annyi sportesemény »kúszott be« elé. Ilyen érdeklődés láttán pedig ki csodálkozik azon, hogy a nagy cégek »zsebből« kifizetnek alsó hangon ötmillió dollárt egy 30 másodperces Super Bowl-reklámért?!