Strandfoci: kialakult az elődöntő mezőnye Balatonlellén

Vágólapra másolva!
2010.07.31. 21:35
Címkék
Hangulatos, jó mérkőzéseken kialakult a legjobb négy mezőnye a Nestea Strandfoci Grand Prix balatonlellei Szuperdöntőjén. Óriási meglepetésre nem jutott be az elődöntőbe az egyik nagy favorit, a Szász-Therm-Corrado.

A legjobb nyolc együttes folytatta szombaton a balatonlellei Napfény Strandon a Nestea Strandfoci Grand Prix Szuperdöntőjében. Az A-csoportban az alapszakaszbeli eredmények alapján a címvédő Goldwin Pluss és a Bonyhád volt a két fő esélyes, és végül érvényesült is a papírforma, hiszen ez a két gárda harcolta ki az elődöntőbe jutást. Némi meglepetésre az első helyet a Tolna megyeiek szerezték meg, miután látványos meccsen 0–3-ról felállva verték meg a tavalyi bajnokot, míg a pénteki pótselejtezőből továbblépő Keresztes Lovagok büntetőkkel győzték le a Blue Jeanst, így holnap az ötödik helyért szállhatnak harcba.

A B-csoportban óriási küzdelmet láthatott a publikum, hiszen a záró kör előtt mind a négy csapat három-három ponttal rendelkezett, így az utolsó találkozók döntöttek. A Chicago nem kegyelmezett a nap végére nagyon elfáradó Sprint FC-nek, 10–3-ra diadalmaskodott, amiből jócskán kivette a részét a három mérkőzésen 16 (!) gólt szerző Csopaki István. Fantasztikus csatát hozott a Szász-Therm-Corrado–Siva-Mont-Ugraiimre derbi, amelyen az volt a tét, hogy amelyik fél nyer, továbbmegy, a másik viszont búcsúzik. A válogatott játékosok egész sorával felálló, a két évvel ezelőtti aranyérmesből (Corrado) és a 2009-es ezüstérmesből (Szász-Therm) a szezon előtt fúzióval létrejövő bajnokesélyes végül nem kis szenzációt keltve kikapott eksztázisban játszó riválisától (7–6).

Vasárnap tehát Bonyhád–Chicago F. Faktor és Siva-Mont-Ugraiimre–Goldwin Pluss elődöntőket rendeznek. Az 5. helyért a Keresztes Lovagok a Szász-Therm-Corradóval, a 7. pozícióért pedig a Sprint FC a Blue Jeansszel csap össze – az előrejelzések szerint végre igazi strandidőben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik