Gyász: szörnyű tragédia, 25 évesen elhunyt a rettegett játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.23. 11:23
null
A dominikai köztársaságbeli játékos átlagosan 154 km/h-s sebességgel szórta a gyorslabdákat (Fotó: cbssports.com)
Huszonöt évesen életét vesztette az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Kansas City Royals dobója, Yordano Ventura.

 

Ventura már 14 esztendősen otthagyta az iskolát, és elkezdett építkezéseken dolgozni, hogy valóra váltsa álmát, és egy nap az MLB-ben játszhasson.

A Kansas City Royals 17 esztendősen fedezte fel a villámkezű dobót, aki végül 2013-ban mutatkozott be az MLB-ben, ahol a liga egyik legtehetségesebbjeként tartották számon a posztján.

Nem véletlenül, hiszen a dominikai köztársaságbeli játékos átlagosan 154 km/h-s sebességgel szórta a gyorslabdákat, amivel a liga legjobbjai közt volt. Ventura 2015-ben bajnoki címig menetelt a Royalsszal, igaz, a World Seriesben pont egy vesztes meccsen kapott szerepet.



A játékos a helyi beszámolók szerint egy átalakított Jeep Wranglerben túl gyorsan próbált befordulni egy hegyi úton, az autója felborult, ő pedig kirepült a kocsiból. Mire a mentők kiértek a helyszínre, már életét vesztette.


Ventura a liga egyik legkeményebb és legrettegettebb dobója volt, aki arról volt híres, hogy bárkivel felveszi a harcot, és sosem hátrál meg.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik