Kamion Eb: Kiss Norbert négy év után csapatot vált

Vágólapra másolva!
2020.03.26. 21:03
Négy év után elhagyja a Tankpool24-Mercedes csapatát, így új istállóban kezdi majd az idényt az Európa-bajnok kamionos, Kiss Norbert.

„Négy év, sok győzelem, még több dobogós helyezés és egy Európa-bajnoki harmadik hely után eljött a búcsú ideje – írta közösségi oldalán a 34 éves pilóta, aki hozzátette, új együttesével hamarosan jelentkezni fog. – Bár a bajnokságot nem sikerült megnyerni, azért szerintem minden várakozáson felül nagyokat mentünk és sok szép eredményt értünk el.”„Négy év, sok győzelem, még több dobogós helyezés és egy Európa-bajnoki harmadik hely után eljött a búcsú ideje – írta közösségi oldalán a 34 éves pilóta, aki hozzátette, új együttesével hamarosan jelentkezni fog. – Bár a bajnokságot nem sikerült megnyerni, azért szerintem minden várakozáson felül nagyokat mentünk és sok szép eredményt értünk el.”

Kiss 2016-ban, kétszeres Európa-bajnokként érkezett a csapathoz, amelynek színeiben egy évvel később végzett a pontverseny harmadik helyén. Az elmúlt idényt hatodikként zárta a szombathelyi versenyző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik