II. Golden Muaythai Gála: Székely Anna nyerte a női főmérkőzést Fúró Virág ellen

Vágólapra másolva!
2023.09.04. 11:57
null
Fotó: tenyek.hu
Címkék
Szeptember 2-án a veresegyházi Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban megrendezték a második Golden Muaythai Gálát. Az esemény főmérkőzése két igazi visszatérő amazon, Fúró Virág és Székely Anna között zajlott, majd egyhangú pontozással utóbbi győzelmével zárult – számolt be a tenyek.hu.

 

A thaiföldi gyökerű harcművészet kedvelői a délelőtti amatőr mérkőzések után tíz profi meccset nézhettek meg a ring körül. Az est fénypontja a női főmérkőzés volt, amely két kiváló női harcos, Fúró Virág és Székely Anna között zajlott. Ebben az igazi „amazonharcban” a korábbi Európa-bajnok Székely egyhangú pontozással nyert. A győzelme egy hosszabb szünet utáni nagy visszatérést is jelent egyben. A szombati küzdelem ellenfele, Fúró számára is visszatérést jelentett, ő egy sérülés után állt újra ringbe – jegyezte meg a tenyek.hu.

A II. Golden Muaythai Gála másik fontos mérkőzését Rehák Márk vívta a francia Singama Loic ellen. A két harcos az interkontinentális bajnoki címért lépett ringbe. Rehák végül impozáns teljesítményt nyújtva megszerezte a szabad bajnoki övet, ezzel megnyitva az utat magának a jövőbeli nemzetközi lehetőségek előtt – olvasható a beszámolóban.

EREDMÉNYEK (elöl a győztes)
Székely Anna–Fúró Virág
Rehák Márk–Singama Loic
Szabó Máté–Varga Dominik
Ema Tímár–Nagy Dorina
Barta Heléna–Kalános Dorottya
Kelemen Ákos–Polják János
Oláh Bence–Peidl Balázs
Schrick Csanád–Orosz Gyula
Ajtai Benjamin–Nagy Krisztofer
Kertész Sándor–Koszorús Bálint

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik