Darts-vb: Nem úgy állok oda, hogy Price a világelső – Van Barneveld

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.27. 14:01
null
Van Barneveld hisz benne, hogy ismét megverheti a világelsőt (Fotó: PDC)
Raymond van Barneveld kedden, a PDC-világbajnokság 3. fordulójában az első kiemelt Gerwyn Price ellen játszik – magabiztosan és bizakodva vág neki a találkozójuknak.


Az ötszörös világbajnok Van Barneveld a tornán már kétszer, a csoportkörben és a negyeddöntőben is felülkerekedett a világelsőn és hisz benne, hogy ezt meg tudja ismételni.

„Gerwyn tudja, hogyan kell legyőzni engem, mégis magabiztos vagyok, hisz tudom, mire vagyok képes. Nem úgy állok oda, hogy ő a világelső, nekem ez nem számít. A nap végén csak ő és én játszunk egymás ellen. Csak dartsozni fogok és hiszem, hogy egy jó napomon akárkit megverhetek” – mondta el Van Barneveld a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

„Olvastam egy cikket, amelyben Van Gerwen azt mondta, nem nyerhetem meg a vébét a hosszú formátum miatt. Mikor először legyőztem Gerwynt a csoportban, sokan vele egyetértve azt mondták, hogy képtelen leszek ezt megismételni a későbbi körökben, de mégis megtettem” – folytatta határozottan a holland.

Van Barneveld jelenleg 32. kiemelt – pont úgy, mint 2007-ben, amikor sikerült elhódítania a trófeát. Az ezzel kapcsolatos párhuzamra így reagált:

„Ezek már más idők, viszont miért is ne? Lehetsz te a világ legjobbja, ilyenkor az lényegtelen. Csak a hit a fontos.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik