Vívás: Szilágyi Ároné a Közmédia Év Embere-díj

Vágólapra másolva!
2021.12.21. 16:27
null
Szilágyi Áron kapta a Közmédia Év Embere-díjat (Fotó: MTVA)
Hivatásában nyújtott kiemelkedő teljesítménye és példaértékű társadalmi felelősségvállalása elismeréseként idén Szilágyi Áron vehette át a Közmédia Év Embere-díjat. A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó jószolgálati nagykövetként segítette a Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányt – adta hírül az MTVA.

 

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által 2020-ban hagyományteremtő céllal létrehozott, Közmédia Év Embere-díjat minden év végén olyan személynek ítélik oda, aki szakmai pályafutásával és az életútjával maradandó értéket hozott létre és nagy hatást gyakorolt az adott év eseményeire.

„A közmédia feladata az értékteremtés, a közös értékeink megtartása, ezzel a nemzeti, közösségi összetartozás erősítése” – hangsúlyozta az MTVA vezérigazgatója. Papp Dániel emlékeztetett, hogy minden év végéhez közeledve fontos áttekinteni, melyek azok a történések, amelyek gazdagították a világ magyarságát, és kik azok a kivételes személyek, akik hivatásukkal és emberségükkel egyaránt hozzátesznek a közszolgálathoz.Hozzátette: ezekre hívja fel a figyelmet ez a díj, amely idén is méltó helyre került.

Szilágyi Áron bevallása szerint örömmel csatlakozik jótékonysági kezdeményezésekhez, hogy felhívja a figyelmet az összefogás, a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére. A közmédia Jónak lenni jó! kampányát 2021-ben jószolgálati nagykövetként segítette. Mint mondta: élsportolóként a közösség építő része szeretne lenni.

Szilágyi a díj odaítélése után úgy fogalmazott, mindent, amit az életében elért – közte ezt az elismerést is – az őt körülvevő embereknek köszönheti, a családjának, barátainak, mestereinek, felkészítőinek, mert a körülötte dolgozó csapat minden egyes tagja kell a győzelmekhez. Szilágyi Áron úgy érzi, a közösség ereje viszi előre és jelenti a motivációt a mindennapokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik