Szilveszter: boldog új évet kívánunk minden Olvasónknak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.12.31. 16:00

Ismét eltelt egy év, talán az előzőnél valamennyivel könnyebb, de a pandémia miatt még mindig nehéz esztendő, amit Olvasóinkkal együtt éltünk át. A sport továbbra is itt volt velünk, hogy örömet szerezzen, szórakoztasson minket.

A tokiói olimpián húsz éremmel (köztük hat arannyal) zártak a mieink, ami az 1996-os atlantai játékok óta a legjobb teljesítmény volt.

A magyar labdarúgó-válogatott 2016 után ismét az Európa-bajnokságon szerepelt – ráadásul hazai pályán Franciaország ellen és Németországban is bravúros döntetlent ért el.

A Bajnokok Ligája-serleget a Chelsea hódította el – magyar segítséggel, Lőw Zsolt másodedzővel. Míg a Formula–1-es szezon a valaha volt legszorosabb küzdelemben, a világbajnokság utolsó körében dőlt el.

Lassan azonban elérkezik az újévi fogadalmak ideje. Amit mi ígérünk, az az, hogy a Nemzeti Sport 2022-ben is mindent megtesz, hogy kiszolgálja a sportszerető közönséget.

Ezúton szeretnénk megköszönni az eddigi kitüntető figyelmet, valamint boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

A Nemzeti Sport szerkesztősége

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik