Kimagasló nemzetközi elismerések a Mantának!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.28. 08:00
A FINA licence-s versenydressztől a környezettudatos sportolásig kínál megoldásokat a Manta.

 

Augusztusban örömmel számoltunk be róla, hogy a design szakmában nagyhírű, New York-i székhelyű Graphis Magazin aranyéremmel jutalmazta a Manta Swim Collection 2018-as Cartoon kollekcióját.

Októberben az egyik legrangosabb európai design díjjal, a Red Dot Design Award-al tüntették ki a Manta Cartoon termék családját.

Több mint 70 ország tizenötezer benevezett pálya műve közül érdemelte ki a Manta a kimagasló elismerést. Az esseni székhelyű Design Centrum által alapított Red Dot díj a design szakma egyik csúcsa, a díjnak Európán kívül a világ más részein is komoly hírneve van. Ezért a Red Dot-ot sokan egyszerűen design Oscar-ként emlegetik. A nemzetközi zsűri évente változik és nagynevű tervezőkből, professzorokból, ill. a szaksajtó munkatársaiból áll. Az erős nemzetközi mezőnyben Kanadától Indonéziáig több ezer különböző márka vagy termék pályamunkái indultak és ezek közül választották ki, Vörös Boton által tervezett, Manta fürdőruháit. Az indulók között olyan brand-ek is megtalálhatók, mint az Apple, a Samsung vagy a BMW, de már a New York-i versenyen is az Audi, a Budweiser, a Jacobs vagy a Hawaiian Airlines mellett érdemelte ki a tervező, és a Manta Swim Collection a design szakma elismerését.

... és máris itt a következő kiugró siker! Európai Design Szövetség szervezésében a bécsi BEDA (J. Binder Award) versenyen a zsűri különdíját nyerte el a Manta.

A hat éve startolt, 100%-ban magyar tulajdonú Manta Swim Kft. minden évben lehetőséget ad fiatal designereknek egy-egy tematikus úszó kollekció megtervezésére. Az Etno kollekció 2014-es pozitív nemzetközi fogadtatása, a FINA licence-es Barracuda versenydressz 2017-es bevezetése után itt a következő siker termék.

A díjazott termékeket a nagyközönség megtekintheti az esseni, a szingapúri és a taipeii Red Dot Múzeumban, ill. Bécsben az Architecturzentrumban.

Augusztus óta a kollekció megvásárolható a SwimStore és SwimBox üzletekben, ill. a kiemelt Hervis áruházakban.

A Manta Swim Collection a minőség és az egyedi karakter mellett elhivatott a környezetvédelem terén is. Úszómárkaként kiemelten fontos számunkra az élővilág, a természet, a vizek védelme és megóvása. Két termékcsaládunk már ebben az évben is 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készült, (Watersport, Portovenere) 2020-tól pedig szinte minden új kollekciónk újrahasznosított alapanyagú lesz. Manta for mantas kampányunkkal szeretnénk felhívni az uszodalátogatók, a strandolók figyelmét a környezet szennyező csomagoló anyagok és alapanyagok veszélyeire.

 

A Mantáról

A Manta Swim Kft.-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy magas minőségű, de kedvező árszínvonalú úszótermékekkel lássák el az európai piacot. A világ vezető úszómárkájának 21 évi gyártási és forgalmazási tapasztalatát felhasználva alkották meg a Manta Swim Collection-t. A versenyúszóktól a strandolókig, az uszodáktól a tengerpartig kiváló ár-érték arányú termékekkel látják el az aktív életet élőket. A legdivatosabb színekről és fazonokról hazai designerek gondoskodnak.

www.mantaswim.com
www.swimstore.hu
www.facebook.com/mantaswim
www.instagram.com/manta_swim_collection/
www.youtube.com/user/mantaswimcollection

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik