Sportcsillagok Gálaestje: januárban kerülhet sor a rendezvényre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 07:25
Az eddig megszokottól eltérően december helyett januárban kerülhet sor az esztendő legjobb sportolóinak díjazására a Sportcsillagok Gálaestjén, az eseményt egy új cég fogja megrendezni – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Az már biztos, hogy az 58. Sportcsillagok Gálaestjét egy új cég fogja megrendezni, és az eseményre az előzetes tervek szerint januárban kerül majd sor. A gála névadója az M4 televíziós sportcsatorna lesz.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) saját honlapján nemrégiben nyílt pályázatot írt ki az esemény rendezési jogainak megvásárlására és teljes körű lebonyolítására, de a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a határidő lejártáig egyetlen kandidálás sem érkezett, így a szövetség csütörtöki elnökségi ülésén születhet döntés arról, hogy az esemény megrendezése hogyan fog pontosan megtörténni.

Mint ismeretes, az olimpiai sportágak és a paralimpia legjobbjait a „hagyományos” kategóriákban (az év férfi, az év női sportolója, az év edzője, az év szövetségi kapitánya, az év csapata) a sportújságírók választják meg, míg a nem olimpiai sportágak legjobbjaira (amely tavaly került először a programba) bárki voksolhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik