NS: Torghelle kapása; K. O., azaz katalán oktatás – vasárnap

Vágólapra másolva!
2015.11.21. 23:42
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Vége a Ferencváros sorozatának, 34 meccs és 13 hónap után kapott ki a listavezető ismét a bajnokságban. Torghelle kapásgólja és a Fáy utcai Fradi-verés története egy oldalon.
Vége a Ferencváros sorozatának,
34 meccs és 13 hónap után kapott ki a listavezető ismét a bajnokságban. Torghelle kapásgólja és a Fáy utcai Fradi-verés története egy oldalon.

...továbbá minden, amit a labdarúgó NB I és NB II szombati játéknapjáról tudni érdemes.

Kovács Péter norvégiai karrierje csodálatra méltó – bajnoki cím és gólkirályság után vasárnap Norvég Kupa-győztes is lehet. Borsi Gergely beszélt vele.

Kézilabdában is pályán Európa – körkép Veszprémtől Magdeburgon át Ystadig, no meg a BL-koronát a vasárnapi utolsó csoportmeccsen eddigi produkciójára feltenni kívánó Ferencvárosig.

Ahogyan azt vártuk, magabiztos volt, és fölényesen nyert első Eb-selejtezőjében Izland ellen a női kosárválogatott – Bobory Balázs tudósítása.

Fernando Alonso töretlenül hisz magában, pedig erre semmi oka idei csúfos produkciója alapján. De, amint az Zsoldos Barna írásából kiderül, akár már jövőre képesnek érzi a McLarent a Mercedesek befogására.

Djokovics–Federer döntőt rendeznek az ATP-vb-n, azaz Rafael Nadalnak újabb éve megy a kukába, az idén sem fogja megnyerni az évzáró szupertornát.

Berki Krisztián pedig nem indult a győri mesterfokú tornabajnokságon, viszont ha már a lelátón ült, „tudósította” a Nemzeti Sportot barátja, Hidvégi Vid gyakorlatáról.

És persze el Clásico a javából, a nagy madridi Real-verésről Szeli Mátyás egy oldalon számol be, a Real-mester Rafa Beníteztől például megtudtuk, hogy elégedett a második félidő első perceivel, Andrés Iniestát pedig megtapsolták a madridi hívek...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik