Vívó-vb: „Egy álom darabokra tört; a zsűri a kárunkra hibázott”

MTI MTIMTI MTI
2013.08.10. 15:02
Mint ismeretes, nem jutott elődöntőbe a Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Iliász Nikolász, Gáll Csaba alkotta magyar válogatott a férfi kardozók szombati csapatversenyében, a budapesti vívó-világbajnokságon, miután a nyolc között 45:44-es vereséget szenvedett a román együttestől. A vesztes elődöntő után Iliász Nikolász elkeseredetten nyilatkozott.

„Egy álom tört most darabokra – nyilatkozta az elbukott negyeddöntő után Iliász Nikolász. – Többször is a zsebünkben volt a találkozó, mégse tudtuk megnyerni.” Iliász Nikolász. – Többször is a zsebünkben volt a találkozó, mégse tudtuk megnyerni.”

„Sokkoló, ami történt. Nem akarom a zsűrire fogni, de fontos pillanatokban ítéltek hibásan ellenünk. Nem sokszor, de döntő helyzetekben. Ilyen volt a harmadik asszóm vége, ha ott 40:39 nekünk, akkor biztos vagyok abban, hogy megnyertük volna a végén" - mondta. Hozzátette, a fehéroroszok Olaszország elleni győzelme külön szívfájdalom számára, mivel meggyőződése, hogy le tudták volna győzni őket, és úgy az aranyért harcolhatnának délután. „Ehelyett marad legjobb esetben is az ötödik hely" – fogalmazott Iliász.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik