NS Hajrá! játék: Víz alatti világ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.11. 09:41
null
Fábián István 1979 óta vásárolja meg a Nemzeti Sportot (Fotó: Tumbász Hédi)
A tarjáni üzletkötőnek élete során eddig még nem volt nagy nyereménye, az évekkel ezelőtti hármas lottótalálat volt a legnagyobb sikere, most azonban igazán rámosolygott a szerencse. Lapunk Hajrá! nyereményjátékán egy minden jelenlegi technikai igényt kielégítő Samsung SMART Led TV-vel gazdagodott, amelyet Buzgó József főszerkesztő személyesen adott át neki szerkesztőségünkben. Tovább édesíti a siker ízét, hogy Fábián úr nem a címlapon található ikonok lekaparásávál nyert, hanem tíz nyeretlen matrica feltöltése után az online felületünkre (www.nso.hu/extra). Íme, a követendő példa, avagy azoknak sem szabad csüggedniük, akik nem találnak három egyforma ikont a címoldalon.

 

„Néhány napja, a barcelonai vizes-világbajnokság alatt, egy ismerősnél először nézhettem vízilabdameccset nagy síkképernyős készüléken, és végre azt is jól láthattam, mi történik a víz alatt. Mostantól ezt már a saját nappalimban is megtehetem, de szeptember hatodikán ideiglenesen kikerül a teraszra a készülék: barátainkkal ott fogjunk megnézni a román–magyar labdarúgó vb-selejtezőt"– mondta boldogan Fábián István, aki fiatalkorában lelkes amatőrként maga is focizott, illetve asztaliteniszezett.

A Nemzeti Sportot 1979 óta vásárolja, de nem előfizető, igyekszik a már jól ismert újságosánál beszerezni minden reggel az aznapi lapszámot.

„Ez számomra külön sport, ha esetleg lemaradnék, és ott nem kapnék, addig megyek, amíg valahol találok „Sportot" – folytatta Fábián úr, jelezve, hogy egy vérbeli sportrajongó rejlik benne. – Ha a munkám során a napi vadászösztön nem lenne elég, este még elindulhatok Nemzeti Sportra vadászni. Utólag is vettem már, volt, hogy az előző napról megmaradt számokból kértem, csakhogy az is meglegyen, vagy éppen kölcsönkértem a benzinkutasoktól. Sokat utazom, műszaki területen dolgozom, és bejárom az egész országot. Az újság egész nap ott lapul a táskámban, sőt, általában arra szoktam jegyzetelni, ha tárgyalok."

Szabadsága alatt lehet, hogy nem sikerül mindennap kézbe vennie kedvenc lapját, de erre is talált megoldást: a már említett standjánál összegyűjteti az újságokat.

„Más promóciós nyereményjátékokon is részt szoktam venni, például söröskupakokat gyűjtök. Pont most gondoltam rá, hogy jó lenne elmenni Velké Popovicébe, de ez a tévé még annál is jobb nyeremény."

Na igen, az eddigi két analóg készüléküket cserélhetik le, egy jóval modernebbre, és most már István neje is elhiheti, hogy ekkora televíziót nyertek.

„Még közvetlenül az átadás előtt sem akarta elhinni, hogy valós a nyeremény, azt mondta, biztos valami kis készülékről van szó" – nevetett a büszke nyertes.

Férje szerint a Fábián-ház asszonya nagy filmrajongó, és a készülék paramétereit és tudását ismerve mostantól a nappaliban is nézhet, mint a moziban.

Szó szerint.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik