NS Hajrá! játék: Sebességmámor

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 08:45
null
„A legjobb helyre került a nyeremény” – mondja a nyertes Császár András (Fotó: Fuszek Gábor)
Az őrjítő nyári kánikulában megváltás volt a hűsítő, légkondicionált üzlethelyiség fellelése Óbuda egyik keskeny, szűk utcájában. Az ízlésesen berendezett és gyönyörű képekkel díszített iroda valóságos menedékház volt a főváros utcáin tomboló hőség elől. Mi tagadás, az egész országon végigsöprő hőhullám alaposan elcsigázza az embert, Császár András azonban mégis boldog és jókedvű volt. Lapunk Hajrá! nyereményjátéka legújabb nyertesének öröme persze érthető, hiszen nem csupán a győztes lapszám került a közelmúltban a kezei közé. A nyereménye, az Alkupon.hu által felajánlott Subaru Impreza-élményvezetés ugyanis igencsak személyre szabott ajándéknak tűnik.

„Boldog vagyok a nyereménnyel, hiszen imádom a sebességet. Legutóbb az egyik barátom BMW-jét vittem el egy körre, igaz, kissé túllőttem a célon, és gyorshajtási bírság lett belőle. Persze a száguldást motoron lehet a legjobban élvezni, de az autókat is imádom, ezért is vagyok elégedett, hiszen a nyeremény a legjobb helyre került, már alig várom, hogy beváltsam” – mesélte a nyertes.

A kereskedelemben dolgozó férfi gyakran olvassa lapunkat, hol a nyomtatott, hol pedig a digitális verziót.

„Általában a mobiltelefonomon szoktam értesülni a legfrissebb hírekről, eseményekről, legyen az a sport világa vagy bármilyen egyéb téma. Ma már sokkal kényelmesebben, egy gombnyomással is el lehet érni a cikkeket. Ám nemrég tíz napot töltöttem kórházban, és ott bizony nagy hasznomra volt az újság nyomtatott változata, hiszen nem volt mobilnetem odabent. Mindennap olvastam a lapot, hozzásegített, hogy gyorsabban teljen az idő” – emlékezett vissza András.

Az eddigiek ismertében valószínűleg nem kelt majd nagy meglepetést, ha eláruljuk, elsősorban az autó- és a motorversenyek kötik le a figyelmét, a Formula–1-es közvetítéseket rendszeresen figyeli, és lapunkban is ezekről a versenyekről olvas legszívesebben.

„Valóban a sebesség megszállottja vagyok, de érdekes, hogy a Hungaroringen még egyetlen versenyt sem néztem végig élőben. A futamokat viszont figyelemmel kísérem, kedvenc pilótám mindig is Michael Schumacher volt és alighanem ő is marad” – mondta lapunk nyertese.

„Na jól van, ezeken a képeken jól nézek ki. Persze ez nem is meglepő” – nevetett aztán később, a fotózás során András, aki az eddigi nyertesek többségétől eltérően gátlások nélkül pózolt lapunknak, bár elmondása szerint nem szereti a nagy felhajtást.

A hajtást ellenben nagyon is.

Történjen az két vagy éppen négy keréken.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik