NS Hajrá! játék: A jó helyre került ajándék

Vágólapra másolva!
2013.08.13. 10:38
null
A famíliában mindenki a sport megszállottja, együtt nézik a közvetítéseket (Fotó: Fuszek Gábor)
Lapunk Hajrá! nyereményjátékának legújabb nyertese Nagy Viktória, de az értékes nyereménye, az Adidas ajándékcsomag, amely tartalmaz egy-egy focilabdát, felsőt, törölközőt, valamint jó néhány sportszárat, tulajdonképpen az egész családnak jól jön. Merthogy az Újpest egyik csendes kis negyedében élő család valósággal él-hal a sportért, erre pedig legkésőbb a kertben lévő fekvenyomópad megpillantásakor rájövünk. Munkatársainkat Viki édesanyja, Veronika vezeti be a ház udvarába, ahol előbb a családtagok által csak „kis gonoszként" jellemzett kutyától mentenek meg minket (az eb előszeretettel settenkedik a gyanútlan vendég mögé, hogy aztán egy váratlan pillanatban kellemetlenkedjen egy kicsit), majd a nyeremény hátteréről és a nyertesről mesél lapunknak.

 

„A győztes lapszámot a nagyobbik lányom, Viki vette meg. Ő naponta vásárolja az újságot, valóságos megszállottja a sport világának. Nemrég volt a szülinapja, én pedig elengedtem őt a barátaival egy európai hátizsákos-sátras körútra, így majd csak egy-két hét múlva veheti kézbe a nyereményét” – meséli Veronika.

„Mondjuk azt, hogy nem hozták ki nekünk, és nyúljuk le a cuccokat” – veti közbe nevetve Tamás. Bizony, a sportfelszerelések Veronika fiának figyelmét is felkeltették, különös tekintettel a focilabdára. A sportiskolába járó ifjú labdarúgópalánta rendszeresen űzi ezt a sportágat, imádja a trükköket és a cseleket, így nem nagy meglepetés, hogy kedvencei a brazil futballisták.

És ezzel még nem fújt ki a sportrajongók száma a családban. Merthogy a négy gyermekkel büszkélkedő Veronika másik lánya, Kata szintén érdeklődve méregeti az ajándékcsomag tartalmát. A fiatal lány ugyancsak sportiskolába jár, ahol állítólag alig lehet kikergetni a suli tornaterméből.

„Sok sportot kipróbáltam már, nagyon sok van, ami közel áll a szívemhez, talán a röplabda az, ami a leginkább tetszik, de kosarazni is imádok” – árulja el Kata.

A családon belül azonban közös érdeklődési pont is akad, hiszen biciklizni mindannyian szeretnek, mint azt Veronika elmondta, olykor több mint tíz kilométert is letekernek egy nap, ennek köszönhetően a közelmúltban a kocsmárosként dolgozó hölgy több mint tíz kilót fogyott. A családtagok ráadásul az izgalmasabb sportközvetítéseket is együtt nézik, és közösen szurkolnak az aktuális kedvenc sikeréért.

A sztorizgatások után aztán a vidám, fiatalos anyuka boldogan öleli magához a gyerekeit, akik csillogó szemmel nézegetik a nővérük által megnyert ajándékcsomagot. A család izgatottságát elnézve a külföldön túrázó Vikinek nem árt sietnie, ha valamit még látni szeretne a nyereményéből.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik